DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser dinLED

  LED lamper er fantastiske. De er meget mere energi effektive end de fleste andre lamper og holder længere. De projekterer lys på fuld kraft med det samme, så du behøver ikke vente på, at den varmer op hver gang. Hvor får du dine LED lamper fra? Mange af os køber dem sikkert hos byggemarkeder og andre vi-har-alt butikker. Hvor er eksperterne? Hos dinLED.dk kan du få LED belysning til hjemmet, køretøjer, erhverv, industri og landbrug.

  Om dinLED.dk
  Webshoppen specialiserer i LED lys og lamper. Det er altså den eneste produkt kategori, de har. Tilgengæld har de mange af dem. dinLED er en dansk webshop med hovedsæde i Fredericia med dansk lager. Der sendes altså udelukkende fra Danmark. De har et stort udvalg af LED lamper til både privat og erhverv. LED lamperne er spredt ud over omkring 10 underkategorier. Uanset hvad slags LED lys, du skal bruge, kan du altså finde det på deres hjemmeside.

  Produkter og Services
  Under produktkategorier finder vi: køretøj projektører såsom lygte bomme og lygte broer til bil, lastbil, trailer, båd, campingvogn, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, udrykningskøretøjer samt industri. Næsten alle modeller kan anvendes til både 12V og 24V. Der er også LED barer til alle køretøjer. Under fanebladet LED markeringslys, findes 12 og 24 volt markeringslys, strobe lygter, rotor blink, forlygter, LED strips m.m. Kategorien auto pærer er under udvidelse men indeholder et udvalg af LED lys til bilen.
  LED lys kan også bruges til at dyrke planter. Under plante lys findes reflekterende folie, gro lys bånd m.m.
  dinLED.dk forhandler derudover RGB LED projetører og professionelle LED projektører, LED slim projektører samt standard LED projektører. Under fanebladet Tilbud finder du et udvalg af varer på særligt udsalg..
  Man kan bestille deres varer gennem e-handelsbutikken, men også ved at skrive en email til dem på kontakt@dinled.dk, eller ved at sende dem en sms. De tager ikke opkald ifølge hjemmesiden.
  dinLED.dk sender via GLS, PostNord eller anden transportør efter, hvad de mener er hurtigst.
  Udover ved bestillingsvarer, har man almindelige 14 dages fuld fortrydelsesret hos forhandleren. Du betaler selv for returneringen, og du skal oplyse om returneringen gennem brev eller email inden de 14 dage er udløbet. dinLED refunderer alle omkostninger ved returnering, inkl. leveringsomkostninger.
  Bestiller du inden kl 10.00 sendes ordren samme dag. Virksomheden advarer, at der kan være ekstra travle dage, men så sendes ordren dagen efter. Fragten er altid 29 kr.

  Komplimenter, Klager og Tips til dinLED.dk
  Hvis du er ligesom os, læser du også lige et par anmeldelser, inden du bestiller fra et nyt firma på nettet. Forbrugere er stærkest når vi står sammen, og anmeldelser er et fantastisk redskab, hvor vi kan holde firmaer ansvarlige, og sikre, at vi får den rigtig gode behandling. Det er også her vi kan rose firmaer, der gør det ekstra godt, eller komme med vores gode forslag til forbedringer.
  Hvis du har handlet hos dinLED.dk, håber vi på at høre fra dig. Du kan hjælpe andre forbrugere ved at efterlade en anmeldelse af online forhandleren. Fik du dine varer til tiden? Er LED lamperne i god kvalitet? Hvad synes du om deres hjemmeside?

  dinLED
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om dinLED

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er dinLED et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af dinLED I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette dinLED?

  dinLED er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van dinLED gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.