DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Drop

  Hvis man gerne vil have noget godt elektronisk grej i høj kvalitet, så er der mange steder at lede. Ofte hvis man går direkte til producenten, så er det i mange tilfælde ikke engang muligt at købe produktet. Dette er dog anderledes ved Drop.

  Om Drop

  Siden 2012 har Drop designet udstyr med specifikt behov og med innovative løsninger. I deres udvikling af forskellige produkter, inddrager Drop feedback fra tidligere designs, lige så vel som ønskede funktioner og andet hverdagsbrugere. Det er som en bruger, muligt for dig at give information og kritik til udvikling af deres gamle produkter, lige så vel som udvikling af deres nye produkter. Hvert produkt de udvikler starter med feedback fra folk der gerne vil hjælpe til.

  Produkter og tjenester

  Drop har skabt mere end 470 produkter og arbejder på mange projekter på en gang. Under deres udvikling af alle disse produkter, har de inddraget mere end 160 tusind brugere. Brugere bliver inddraget under design af produktet lige så vel som selve produktionen, hvor de kører en Q/A der spørger hvad der skal være med og hvordan folk gerne vil have det skal være. Det er ved Drop muligt at købe hovedtelefoner, nogle som er lavet i samarbejde medvelkendte virksomheder som f.eks. Sennheiser. Derudover er der hovedtelefoner designet til musik eller gaming. Nogle af dem inkluderer støjreduktion og mikrofon til online kommunikation. Derudover er det ved Drop også muligt at købe mekaniske keyboards med specifikke switches og designs. Hvis du har brug for tilbehør til nogle af deres produkter, så kan dette også købe på deres side. Dette kunne f.eks. være reservetaster hvis noget skulle gå i stykker, eller ledning til udskiftning hvis der skulle være noget med hovedtelefonerne. Der bliver dog også solgt nogle andre produkter som f.eks. forstærkere, videokabler, pladespiller og meget mere. Der udover har de også en sektion med produkter valgt af fællesskabet, som gør du nemt kan finde det andre mennesker synes er mest innovativt eller brugbart. Når du kigger produkterne igennem, så kan processen gøres nemmere ved at sortere efter specifikke varer, som f.eks. deres nyeste udgivelser. Mange er deres produkter er også på tilbud hvis du leder efter noget der er lidt billigere så du kan spare nogle penge.

  Kundeservice og klager

  Har du spørgsmål til Drop der omhandler deres varer eller andet? Så er det muligt at kontakte deres kundeservice. Dette kan gøres i deres hjælpecenter, hvor du kan også sende en mail til support@drop.com eller ved at bruge deres kontaktform, hvor du får den hurtigste respons.

  Anmeldelse

  Hvis du har en mening om Drop eller erfaring med deres butik, så må du gerne skrive om det her. Din mening kan blive nyttig for andre mennesker der overvejer at købe fra Drop. Du kan vælge at skrive om lige det du vil, så længe det er relateret til Drop. Dette kunne f.eks. handle om kvaliteten på deres hovedtelefoner, udvalget af reservedele, responstiden på kundeservice eller andet. Når du har skrevet en anmeldelse, så er din bedømmelse offentlig, dette gør også at folk kan finde anmeldelser af Drop der måske passer til deres egen erfaring af tjenesten eller til folk, der gerne vil vide hvor troværdig en netbutik Drop er.

  Drop
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Drop

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Drop et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Drop I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Drop?

  Drop er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Elektronik, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.