DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Firkloveren

  Firkløveren er en dansk hjemmeside, der specialiserer sig i stel og porcelæn til borddækning, der har hjemme i København. Her kan du altså finde alle former for service, men også en masse inspiration til, hvordan du selv kan vælge at dække dit bord i sidste ende.

  Om Firkløveren

  Firmaet Firkløveren startede helt tilbage i 1974 og er siden da vokset stødt - både i popularitet og udvalg af produkter. De gik først under navnet Fyrklövern, da firmaet blev grundlagt i Malmø (Sverige), men tog navneforandring, efterhånden som det spredte sig til resten af Norden i både Danmark og Norge. I dag er det et internationelt firmaer med afdelinger overalt i Europa. De sælger utroligt stel, service og porcelæn, men altsammen i høj kvalitet og til utrolige lave priser.

  Firkløverens og dets specielle fordele

  Firkløverens forskellige produkter og tjenester

  Når du kommer ind på hjemmesiden, kan du se de forskellige kategorier som fx porcelæn, glas, bestik, brugskunst eller andre specielle kategorier som inspiration, nyheder og tilbud. Det gør deres netbutik nem og overskuelig at gå til! Under hver kategori er der dog tonsvis af underkategorier som tallerkener, glas, skåle, kaffe & te, fade, serveringsbestik, karafler og kander, og hvad dit hjerte ellers kunne begære. Derudover har din en sektion på hjemmesiden, der udelukkende er til inspiration. Her viser de forskellige opsætninger af porcelæn og stel til fx jul og nytår eller andre begivenheder.  Denne side har bl.a. mulighed for at få rabat eller tilgodebevis, når du tilmelder dig siden. Det er allerede en bonus, og der kan være mange penge at hente. Desuden kan man afprøve stellet derhjemme, hvis man er i tvivl. Du kan altså få en pakke med teststel tilsendt, som du kan afprøve i op til 30 dage for at se, om det falder i god jord. Der er fri fragt og fri retur. Hvis du allerede ved, hvilket sæt du gerne vil have, så kan du sagtens slå til og købe med det samme. De bruger PayEx som betalingsløsning, så derfor kan du hive enten dit MasterCard eller VISA-kort frem. Den eneste leveringsmetode på siden er fragt med en leveringstid på mellem 1-2 uger, og du modtager pakken med Bring.

  Kundeservice og klager

  På hjemmesiden udspecificere de ikke nøjagtige åbningstider, men skriver dog, at de kun er tilgængelig på hverdagene. Her kan man vælge at kontakte dem via deres opgivede e-mailadresse firkloveren@firkloveren.dk eller kundeservice@firkloveren.dk: Desuden kan du fange dem på telefonnumer (+45) 35 26 84 00. De skriver selv, at deres kundeservice står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp eller brænder inde med spørgsmål. De har i øjeblikket en side til Almindelige spørgsmål, men hvis du ikke finder det svar, du leder efter, så er det godt at vide, hvor man skal kigge hen.

  Anmeldelse af Firkløveren

  Din erfaring og oplevelse med dette firma, og hviken slags forretning Firkløveren er, er vigtig. Andre forbrugere eller folk derude, der måske overvejer at gøre brug af deres services, kan få rigtig meget gavn af den erfaring, som du allerede har gjort dig. Du må derfor meget gerne dele alt, hvad du ved om Firkløveren nedenfor.

  Firkloveren
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Firkloveren

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Firkloveren et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Firkloveren I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Firkloveren?

  Firkloveren er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Firkloveren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.