DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser FourAmsterdam

  Her finder du moderne modetøj til mænd - fra streetwear til luksusmærker - direkte fra Amsterdam!

  Om FOUR Amsterdam

  FOUR Amsterdam har eksisteret siden 2012 og ligger i hjertet af et af Europas mest populære byer: Van Baerlestraat, Amsterdam. Holland og især Amsterdam har længe været en af de byer, man skulle holde øje med, hvis man gerne ville kende alt det nye inden for streetwear, nyeste mode og luksusmærker. Og det er butikker som FOUR Amsterdam, der er med til at bidrage til dette! De har et stort udvalg af mærker og er kendt for en fantastisk kundeservice - både online og offline. De sælger ikke kun mode, men er med til at skabe den. Derfor er det en god idé at holde øje med sidens nye ankomster, så du holder din garderobe opdateret.

  FOUR Amsterdam og dets fordele

  Varer og mærker hos FOUR Amsterdam

  FOUR Amsterdam giver dig lækre mærker og kendte designere som bl.a. Givenchy, Saint Laurent, Yohji Yamamoto, Raf Simons, Tom Ford, OFF-WHITE, Versace, Vetements, Maison Margiela, and Balenciaga. De har altså modetøj og luksusmærker til mænd i verdensklasse. Men udover at sælge modetøj, sko og tilbehør, så stræber de efter at give dig en kundeoplevelse uden lige ved også at arrangere events omkring produktlanceringer eller andre happenings. Deres netbutik er brugervenlig og intuitiv. Det er en del af deres løfte om at gøre oplevelsen problemfri og venlig!


  Hvis du ikke har muligheden for at hoppe forbi deres butik i Holland, så bare rolig: Deres hjemmeside er nemlig på engelsk, og de leverer deres produkter til hele verden, også Danmark. Når pakken er sendt afsted, vil du modtage en mail, med et sporingsnummer, så du kan følge den på rejsen. Hvis pakken skal sendes til Danmark eller et andet europæisk land, skal du betale kun 15€ i forsendelse og med deres kategori 'New Arrivals' på hjemmesiden, behøver du aldrig gå glip på den nyeste mode til mænd igen. Du kan betale med Klarna Pay Later, Visa, Mastercard, iDEAL, American Express, Maestro, PayPal, Alipay og mange andre. Glem ikke at tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du ikke går glip af den nyeste mode fra Amsterdam.

  Kundeservice og klager

  Hvis der skulle være noget galt eller et spørgsmål pludselig popper op, så er der flere måder, som du kan tage kontakt til dem på. Først og fremmest kan du sende dem en besked via deres hjemmeside eller kontakte dem direkte via mail på info@fouramsterdam.com. Hvis du hellere vil snakke med et mennesket i telefonen, så kan du ringe til dem på +31(0)206792244 inden for åbningstiderne. Som en ekstra service kan du også kontakte dem på chat via WhatsApp +31(0)621398869. Disse gælder både for køb online eller i selve butikken. De lukker klokken 18, men har åben alle ugens dage.

  Anmeldelse af FOUR Amsterdam

  Har du før købt mænds modetøj hos FOUR Amsterdam i deres butik eller via deres online shop? Hvis ja, så vil vi meget gerne høre om din erfaring, når det kommer til både kundeservice og selve tøjet. Hvis du lægger inde med en mening om, hvilken slags firma FOUR Amsterdam er, må du meget gerne dele det med os her. På den måde kan vi alle få glæde af hinandens bedømmelser.

  FourAmsterdam
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om FourAmsterdam

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er FourAmsterdam et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af FourAmsterdam I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette FourAmsterdam?

  FourAmsterdam er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FourAmsterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.