DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gardinshoppen

  Gardinshoppen er en online shop der også tilbyder sine kunder opmåling med Gardinbus

  Om Gardinshoppen.dk

  Gardinshoppens målsætning er at være en førende gardinbutik online og at tilbyde kunderne gardiner af den bedste kvalitet til lave priser og tilmed hurtig levering. Firmaet tilbyder sine kunder prisgaranti på -5 % på alle deres produkter. Prisgaranti er en model, hvor du får penge retur, hvis du finder et tilsvarende produkt til en lavere pris i en anden webshop, sker det giver Gardinshoppen dig den samme pris + yderligere 5 % i rabat. Alle gardiner hos gardinshoppen.dk fremstilles efter dine mål og ønsker. Gardinshoppen lover sine kunder at de altid følger udviklingen og de nyeste trends inden for boligindretning udfra dette udvikler og fornyes sortimentet. Gardinshoppen.dk drives af Luxsun Nordic ApS, der har adresse på Frederiksberg og er etableret i 2008.

  Gardinshoppen viser dig her hvordan man monterer foldegardiner

  Produkter og ydelser fra Gardinshoppen.dk

  Gardinshoppen.dk har mange års erfaring i fremstilling og levering af gardiner til private og virksomheder, firmaet har en proffesionel medarbejder stab, der ved alt, hvad der er værd at vide om gardiner og trends inden for indretning med gardiner. Selvom Gardinshoppen.dk lover sine kunder de bedste priser, lover virksomheden at alle produkter, der leveres er selekteret udfra kvalitetsmål om altid at levere høj kvalitet. Gardiner er et af de boligindretningsprodukter, der kan gøre den mest markante forskel på, hvordan din stil fremstår. Du kan fremhæve med sjove farver eller dæmpe med neutrale farver, du kan styre lyd, lys og indsyn med gardiner og ingen tvivl om, at de fleste af os ikke syntes en indretning er komplet før, der er gardiner i et rum. Alle rum har deres specielle karakter og du kan bruge gardinerne til at runde dit design touch af. Børneværelset er et godt eksempel på et værelse, der i den grad kan bruge mørklægning, når man bor i Nord og lange lyse aftner præger sommeren, kan det være svært for junior at få sin søvn når solen endnu ikke er gået ned.  Find på Gardinshoppen.dk mørklægning til dit barns værelse og få dem fremstillet præcis så de passer til dit rum. Vælg nemt og enkelt på siden, hvilken type gardiner du vil have, klik dig igennem, oplys mål og vælg tilbehør, du har prisen i højre side af skærmen, du kan nemt følge med når du vælger eller fravælger produkter. Find dine nye Rullegardiner, Plisségardiner, Persienner; Metal Persienner eller Træ Persienner, Foldegardiner, Lamel-gardiner, Duo rullegardiner,Velux gardiner og naturligvis alt i Almindelige Gardiner og Mørklægning. Du kan også vælge at få opmålingen foretaget hjemme hos dig selv, hvor Gardinbussen kommer susende og det er nemt at bestille bussen, du vælger dit område (efter postnummer), hvor mange vinduer du har, og Gardinshoppen oplyser dig samtdig, hvor meget tid du skal sætte af til opmålingen, du vælger herefter fra kalenderen en tid, der passer dig, nemmere kan det ikke være. Når du bestiller online kan du naturligvis betale med de almindelige betalingsmidler som Dankort, VISA og Mastercard.

  Kundeservice hos Gardinshoppen.dk

  Gardinshoppen er ikke længere væk end din telefon, mandag, torsdag og fredag kan du ringe mellem 9-15 og tale med en medarbejder, eller du kan sende en email, måske findes svaret på dit spørgsmål allerede på den omfattende FAQ side tjek den her.

  Erfaringer med Gardinshoppen.dk

  Skriv dine erfaringer i en anmeldelse her, på forhånd tak.

  Gardinshoppen
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Gardinshoppen

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Gardinshoppen et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Gardinshoppen I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Gardinshoppen?

  Gardinshoppen er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gardinshoppen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.";Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gardinshoppen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf."