DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gosh

  Kosmetikindustrien udvikler sig konstant, og i den forbindelse, er der et evigt stigende antal af brands og produkter som man kan vælge imellem som forbruger. At vælge de rigtige produkter kan have stor indflydelse på slutresultatet og derfor undersøger flere forbrugere i stigende grad ting som ingredienser, produktionsforhold, og anmeldelser fra andre kunder, før de vælger hvilket mærke de vil lægge deres penge hos. Især kundeanmeldelser kan give et troværdigt indblik i, om produkterne fungerer som de skal. Her på siden kan du læse mere omkring Gosh og se hvilke erfaringer andre kunder har gjort sig med denne virksomhed.

  Om Gosh

  Gosh er et dansk kosmetik firma, med hovedkontor og produktion i Lynge, i den Nordsjællandske del af Danmark. Virksomheden blev oprindeligt stiftet i 1945 som en lægemiddelvirksomhed, men udviklede i løbet af 70'erne sine første makeup produkter. Hos Gosh siger de selv, at det er deres virksomhedsmission at tilbyde trendy produkter af høj kvalitet, til en konkurrencedygtig pris, til deres kunder i hele verden. I modsætning til andre kosmetikvirksomheder, så har de valgt at beholde deres produktion og udvikling i Danmark, hvor de har både deres hovedkontor, fabrik og lager. De fleste af deres produkter er allergicertificerede og virksomheden har et tæt samarbejde med Allergy Certified, hvilket er en international certificeringsorganisation, der sørger for at produkter lever op til en passende standard, så forbrugerne kan føle sig mere sikre i deres valg af allergivenlige produkter.
  I dag er virksomheden internationalt anerkendt og Gosh produkterne sælges nu i mere end 65 forskellige lande verden over via deres egen netbutik, online affiliater, samt i fyiske butikker som Matas og Superdrug.

  Hør morfars.dk's råd til nystartede netbutikker

  Produkter og Services hos Gosh

  Hos Gosh kan man finde et bredt sortiment af makeupprodukter, samt en række forskellige produkter til hår og hudpleje. Virksomheden fokuserer på produkter af høj kvalitet, hvor man kan finde mange der er parfumefri, veganske, allergicertificerede, sulfatfri m.fl. Har man allergier eller særlige krav til sine kosmetiske produkter, så kan man anvende en søgefunktion på siden, til at finde produkter der passer til ens behov, som ikke indeholder eksempelvis stærke sæbestoffer som sulfater, hvilket flere og flere forbrugere søger at undgå.
  Udover produkter af deres eget mærke Gosh, så kan man på deres hjemmeside også købe produkter fra en række kendte danske personligheder såsom Irina the Diva, Pudderdåserne og Joan Ørting.
  Beslutter man sig for at bestille produkter hos Gosh, så tilbyder de på hjemmesiden gratis fragt på ordrer over 249 DKK, hurtig afsendelse fra deres eget lager i Danmark, gratis returfragt, samt mange forskellige betalingsmulighder. Disse inkluderer Betalingskortene Visa, Mastercard, American Express, Viabill, samt den unikke danske betalingsløsning MobilePay, der lader brugerne betale via en mobil applikation.

  Komplimenter, Klager og Tips til Gosh

  Besøger du Goshs hjemmeside, når du er løbet tør for mineral foundation eller allergivenlig mascara? Har du tidligere prøvet andre af deres produkter, som du enten købte selv eller måske brugte du et gavekort, som du havde fået til deres netbutik? Om du er fast kunde hos Gosh eller blot har købt et par småting hos dette brand, så er vi meget interesserede i, at høre nærmere omkring din købsoplevelse her på siden, hvor man kan finde objektive kundeanmeldelser af en lang række forskellige makeup brands. På denne måde kan du både hjælpe virksomheden, såde kan se hvad de eventuelt kan forbedre, samt andre kunder, der overvejer at købe hos Gosh.

  Gosh
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Gosh

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Gosh et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Gosh I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Gosh?

  Gosh er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gosh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.