DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Høst Design

  Moderne plakater og tilbehør til hjemmet i dansk og skandinavisk stil.

  Om Høst Design

  Høst Design er et nyere brand inden for dansk design. Det blev skabt i Aarhus i 2018 af Daniel Høst. Hans brand fokusere på det simple og minimalistiske design, som er en favorit blandt danskerne. Det fokuserer mest på plakater og posters i moderne og trendy skandinavisk stil, men har også bestemte elementer til hjemmet, der ville høre under kategorien boligindretning. Indtil videre er der ikke en fysisk butik, men den fungerer udelukkende som en dansk webshop. Der et bredt udvalg af plakater i nordisk stil.

  Andre fordele ved Høst Design

  Varer og udvalg hos Høst Design

  Eftersom der ikke er en fysisk butik, kan du se hele deres udvalg på nettet. Det er dog ikke noget problem, da du nemt og hurtigt kan få et overblik over hele deres udvalg af plakater og boligtilbehør inddelt i forskellige kategorier. Under deres posters finder du bl.a. bestseller, nyheder, sort/hvid og meget mere. Du kan også vælge at klikke på 'All posters' og browse via mange af de mere præcise underkategorier som ørken, plante, Italien, brun, strand og mange, mange andre. Sådan sikrer du dig, at du får præcis den plakat, der passer ind i dit skandinaviske hjem. Under boligindretning tilbyder de to forskellige produkter - nemlig lysestager og sideborde. De tilføjer nye produkter hver uge, men opfordrer også til, at man følger dem på Facebook eller Instagram.


  Ikke nok med, at du kan hurtigt kan finde lige det, du har brug for, så har det gjort priserne utroligt uoverskuelige. Du kan se den originale pris på plakaterne overstreget, men de gode priser og tilbud på plakater i skandinavisk stil lige ved siden af, og hvis du køber for mere end 199 DKK, så får du gratis levering. Processen i forhold til bestlling og betaling er lige til. Når du har valgt de produkter, som du gerne vil købe og lagt dem i indkøbskurven, så du gå videre til check-out. Her indtaster du dine oplysninger og e-mail adresse. Du kan betale via traditionelle betalingsmetoder som Mastercard, Visa og AMEX, eller du kan vælge elektroniske punge som fx PayPal og Apple Pay. Det hele er klaret på få minutter.

  Kundeservice og klager

  Skulle du have spørgsmål til nogle af produkterne, brug for hjælp eller måske endda klage, så har du mulighed for enten at ringe på +4531421105 eller sende en mail via info@hostdesign.dk! Der er ikke angivet specifikke åbningstider, men der står på hjemmesiden, at man er velkommen til at kontakte dem på alle tider af døgnet. Det betyder, at de altid er klar til at hjælpe dig eller vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

  Anmeldelse af Høst Design

  Har du købt nordiske designplakater fra Høst Design før? Eller har du været i kontakt med deres kundeservice? Vi vil meget gerne vide alt, hvad du synes om denne danske designer, så giv hellere end gerne din mening om, hvilken slags firma Høst Design er. Alle historier og erfaringer vil være med til at hjælpe andre forbrugere med at forstå, hvilken oplevelse de har i vente.

  Høst Design
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Høst Design

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Høst Design et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Høst Design I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Høst Design?

  Høst Design er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Høst Design gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.