DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hunkemoller

  Vi kender det alle, luksus og velklædt fra inderst til yderst, det giver en velvære, som man ikke finder mange andre steder i livet. Det er som at kravle ned i en nyredt seng. Det er komfort, og det gør, man føler sig som noget ganske særligt. Det er lige det, som Hunkemøller kan hjælpe dig med som kvinde. De har nemlig alt i lingerie, der kan tænkes ind i alle dele af livet, de er også leveringsdygtige i nattøj af den meget feminine slags og i alle former for tilbehør til undertøj og feminin underbeklædninger som strømper med mere.

  Om Hunkemøller

  Med over 130 års erfaring i dameundertøj og lingerie så er det bestemt ikke en underdrivelse, når vi siger, at de er eksperter på området. De startede i Amsterdam i Holland, de har siden spredt sig til hele verden, og de har samtidig formået at opbygge et godt koncept, hvor de har alt fra det komfortable til det, som mange godt kan lide, når der er andre planer for aftenen. Hunkemøller har over 940 forretninger, og de leverer i hver eneste af dem kvalitet til den modebevidste kvinde. De har i alle deres forretninger en service, som er unik, og de har i deres forretninger så stort et sortiment, at de med sikkerhed også kan finde noget til selv den mest kræsne kvinde.

  Søren Sprogø - DM10DK

  Services hos Hunkemøller

  Der er mange facetter til den den service, som du får hos Hunkemøller. Det er en virksomhed, som i deres mange forretninger giver dig en mulighed for at handle alt fra komfortabelt undertøj og nattøj til det mere pikante lingerie i komfortable omgivelser. De har i deres sortiment også nattøj, og der er selvfølgelig også mulighed for at købe tøj til at træne i, for det er noget, som er en naturlig del af den moderne verden ,og det er noget, som Hunkemøller har set og er en stor del af. De fører selvfølgelig også en nyhedsblog, hvor du som kunde kan følge alt, hvad de siger om deres produkter, og hvad der rører sig ved moden for undertøj.

  Klager og kundeservice

  Hvis du har klager eller en forespørgsel på et af produkterne, så er der jo altid den mulighed, at du kan søge ned i en af forretningerne og få den gode service, som de altid tilbyder, men du kan også skrive til dem på mail eller ringe, og det er oplysninger, som du let finder på deres hjemmeside. Fælles for alle muligheder er den gode service, at de altid bestræber sig på at svare hurtigt, og at de er altid klar på at give kunden alt det, som de ønsker sig.

  Anmeldelse af Hunkemøller

  Hvis du er en af dem, som godt kan lide at give din mening til kende om de firmaer, som du handler med, så er der kommet en ny hjemmeside, som med sikkerhed lige er noget for dig. Det er en hjemmeside, hvor du kan give en mere konstruktiv kritik og skrive en længere anmeldelse. Noget som mange i fremtiden vil bruge til at finde de firmaer, som de gerne vil handle med.

  Hunkemoller
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Hunkemoller

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Hunkemoller et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Hunkemoller I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Hunkemoller?

  Hunkemoller er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hunkemoller gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.