DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Insjo

  Hverdagen er travl for mange kvinder og derfor leder mange aktivt efter produkter og services, der kan gøre dagen lettere og mere enkel. I forvejen findes der en lang række applikationer og produkter, der bliver markedsført som værende løsningen på mange forskellige organisatoriske hverdagsproblemer, så derfor kan det være lidt af en jungle, at finde frem til dem der faktisk virker. I den forbindelse vælger mange forbrugere at afsætte tid til online research, hvor man evaluerer de forskellige muligheder og læser forbrugeranmeldelser igennem fra andre kunder, der allerede har handlet hos de forskellige virksomheder. Derved kan man få en mere neutral vurdering af, hvorvidt et produkt faktisk virker som det skal, og om prisen og kvaliteten stemmer overens med forventningerne.

  Om Insjo

  Netbutikken Insjo er en Finsk virksomhed, der sælger deres produkter verden over, gennem deres hjemmesider der findes på en række forskellige sprog. Navnet betyder "indland" på Finsk, hvilket mange forbinder med de Nordiske søer, som ofte er fredfyldte og rolige. Derfor mente de at navnet var perfekt, da deres produkter er udviklet med henblik på at skabe ro og orden i hverdagen for deres kunder. Deres design blev udviklet i 2014, på baggrund af en panelgruppe på 29 kvinder, der alle var en del af udviklingsprocessen i mange måneder, for at sikre, at slutprodukterne blev så brugbare og smarte som muligt.

  Webinar: Digitalisering af salg og marketing, før, under og efter Corona (B2C og B2B)

  Produkter og Services hos Insjo

  Via deres netbutik sælger virksomheden accessories og organiseringsprodukter, der gør hverdagen nemmere og enklere for kvinder. Deres primære varegruppe er bagINbag tasker i forskellige størrelser, der er designet til at passe indeni forskellige former for dametasker. Dette design er udviklet, således at man nemmere kan organisere sine ejendele i forskellige rum af passende størrelse, samt hvis man vil flytte indholdet til en anden taske. Men et Insjo taskeinlæg kan man således overføre taskens indhold direkte til den nye taske man ønsker at bruge, uden af skulle organisere og rydde op i det igen. Hovedideen er, at man således altid kan finde sine ting, da de har en fast plads, ligegyldigt hvilken håndtaske man vælger at bruge, da man på indersiden af tasken altid har sine ting organiseret i sin bagINbag.
  Man kan på Insjos hjemmeside købe deres taskeindlæg i forskellige farver og størrelser, samt andre accessories såsom punge, remme og nøgleringe. Virksomheden leverer til hele verden og oplyser, at international levering fra Finland normalt kan tage op til 20 forretningsdage.
  Man kan på hjemmesiden betale med Visa, Mastercard, Maestro, Paypal, samt Paytrail, hvilket er en finsk betalingsmulighed. Ønsker man at returnere sit køb, så har man 14 dages fuld returret, så længe produkterne er i den originale indpakning.

  Komplimenter, Klager og Tips til Insjo

  Bruger du dagligt bagINbag løsningen fra Insjo, eller har du tidligere købt produkter fra denne forhandler, men ikke siden gjort brug af dem? Om du er en loyal kunde hos denne virksomhed eller blot har handlet hos dem en enkelt gang, så vil andre forbrugere sætte stor pris på, at læse nærmere omkring dine erfaringer med Insjo. Når man overvejer at investere i produkter, der skal gøre hverdagen enklere, så vil mange gerne være sikre på, at dette også er tilfældet. Ellers kan de ende i en situation, hvor de blot har spildt mere tid og flere penge, på endnu en ting der komplicerer hverdagen.

  Insjo
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Insjo

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Insjo et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Insjo I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Insjo?

  Insjo er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Insjo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.