DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lampe Guru

  Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Samtidig er lamper noget, alle ser og bemærker, og det er ikke uden grund at smukke og elegante lamper er med til at skabe de perfekte rammer om ethvert hjem. De lamper finder du hos LampeGuru.

  Om LampeGuru

  Stilen i skandinavisk design er enkelt og minimalistisk, og det gælder også alle former for belysning. Elegante lamper, der lyser op, men som samtidig har designmæssige detaljer, der passer perfekt ind i danske hjem. Hos LampeGuru finder du mærker som Le Klint, Philips, Nordlux og Halo Design, og leder du efter lamper til børnene, så finder du et stort udvalg af Disney, der altid falder i de mindstes smag.

  Det er desuden alt fra pendler, væglamper, lyskæder, bordlamper, badeværelseslamper og spots, du vil finde her, så hele hjemmet kan nemt blive lyst op.

  Du kan desuden også pifte dine eksisterende lamper op med moderne stofledninger eller dekorative globepærer, der giver et mere tidsløst udseende, men som på samme tid har alle moderne features som høj sikkerhed og lavt elforbrug.

  Services hos LampeGuru

  Der er flere, der er nervøse for at hænge lamper op selv. Den slags, der skal monteres i strømudtag i loftet vel at mærke. Men som du kan læse hos LampeGuru, så er det slet ikke svært, og det er arbejde, som du ikke behøver en elektriker til. Du finder en guide til, hvordan du nemt monterer alle dine lamper, og du får også en rigtig god guide til alt det, du må lave selv, uden du skal have professionelle til det.

  Du finder lamper og alt det tilbehør, du på nogen måde kan drømme om, så du kan lyse op lige som du har lyst til, og så du kan skabe moderne belysning - det hele med E-mærket og en perfekt score på TrustPilot, som viser, at der er mange tilfredse kunder hos LampeGuru. Der er desuden masser af små fifs til indretning med lys under de forskellige varegrupper, som kan hjælpe dig på rette vej, så du får det rette antal af lamper med den rette styrke og med det look, du gerne vil have i dit hjem, og du finder rigtig mange gode artikler på LampeGurus egen blog.

  Kundeservice og klager

  For dem, der er på jagt efter lækre lamper med spændende design og behageligt lys har LampeGuru gjort det nemt. Du finder rigtig hurtigt de rette kategorier og varer, og du kan med lethed finde flere designs, der vil passe ind hos dig. I bloggen kan du få en masse gode råd, så du ikke kun bestiller med hjertet, men også den type af belysning, der vil gøre dig glad, fordi det virker optimalt til det rum, der skal lyses op. Der skal være mere knald på i køkkenet, hvor der skal arbejdes, men i stuerne og på værelserne er det rart, der også er lys, der bare er til hygge. Og har du spørgsmål, så er der vaskeægte mennesker bag hjemmesiden, der er klar til at hjælpe dig.

  Anmeldelse af LampeGuru

  Hvis du også har set lyset hos LampeGuru, så kan du skrive din egen anmeldelse af dem her, så andre kan blive inspireret til deres næste lampekøb.

  Lampe Guru
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Lampe Guru

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lampe Guru et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Lampe Guru I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Lampe Guru?

  Lampe Guru er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Boligindretning, Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lampe Guru gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.