DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lentiamo

  Briller og kontaklinser er for mange mennesker en essentiel del af hverdagen og i mange tilfælde, produkter de ikke kan fungere uden. Har man synsbesvær og generelle problemer med at se klart uden hjælpemidler, så har det stor indflydelse på hverdagen og velværet, at man har de rigtige produkter og services til rådighed på de rigtige tidspunkter. Helt basale ting som at tage bussen, udføre arbejde, lave lektier, følge med i præsentationer og endda gåture kan blive vanskelige uden briller og kontaktlinser, og derfor er det unødig stress, hvis der ikke er styr på disse produkter. Derfor er det især vigtigt, at man som kunde sætter sig grundigt ind i, hvilke behov man har som forbruger og dernæst hvilke butikker eller forhandlere, der bedst kan tilfredsstille disse behov på en fyldestgørende måde.

  Om Lentiamo

  Virksomheden har været på markedet i 13 år, og ejes af Maternia s.r.o Tjekkiet, der ejer netbutikker henvendt til forbrugere der vil købe kontaktlinser, briller og solbriller. Maternia opererer i 17 forskellige lande på verdensplan og tilbyder udelukkende produkter online, via deres netbutikker. På deres hjemmeside kan man både købe varer til mænd og kvinder, herunder solbriller, briller, skærmbriller fra kendte brands som Dior, Guess, Ray-Ban, Tom Ford og Marc Jacobs. Man kan desuden købe kontaktlinser i forskellige styrker, samt til bygningsfejl, fra Dailies, Acuvue og Lenjoy, samt mange andre.

  DK - VIP Night. Penge tilbage på handler.

  Produkter og Services hos Lentiamo

  Hos Lentiamo kan man vælge briller efter design, mærke eller glastype og deres store udvalg af forskellige mærker betyder, at man kan finde produkter i forskellige prisklasser. De har derudover et stort udvalg af kontaktlinser, hvor man kan vælge mellem en række forskellige typer: månedslinser, døgnlinser, dagslinser, farvede linser, toriske linser til astigmatisme samt mange andre typer. Virksomheden sælger i øvrigt også tilbehør som linsevæsker og brilleetuier, samt øjendråber og andre produkter til generel øjenpleje. Opretter man en kundeprofil på deres hjemmeside, kan man opnå fordele såsom optjening af bonuspoint, genbestilling af ordrer uden at skulle udfylde alting igen, samt en 365 dages garanti hvor de lover, at de ombytter kontaktlinser købt hos dem, hvis der sker en ændring af kundens recept efter købstidspunktet. Alle varer bestilt hos Lentiamo inden kl. 13.30 afsendes samme dag, og bestilles de efter dette tidspunkt afsendes de den følgende dag. De tilbyder levering via GLS hvilket koster 39 kr. normalt, dog er leveringen gratis for alle ordrer over 600 kr. Vælger man at bestille fra Lentiamo, kan man betale med Visa Dankort, Mastercard, Paypal samt Klarna. Den sidste betalingsmetode gør det muligt at udskyde betalingen, samt i nogle tilfælde at afdrage over en længere periode.

  Komplimenter, Klager og Tips til Lentiamo

  Bestiller du dine månedlige kontaktlinser hos Lentiamo, har du købt et par nye briller eller solbriller via deres hjemmeside eller har du købt nogle at deres andre produkter? Hvad fik dig til at vælge deres netbutik og kunne du forestille dig at købe noget hos dem igen? Selv en kort anmeldelse kan gøre det lettere for andre der læser med her, når de skal vælge hvor de køber deres nye briller eller kontaktlinser. Vi vil sætte stor pris på at høre nærmere omkring din oplevelse med Lentiamo her på siden.

  Lentiamo
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Lentiamo

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lentiamo et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Lentiamo I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Lentiamo?

  Lentiamo er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lentiamo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.