DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lux-Case

  De fleste danskere har indenfor de seneste år investeret i forskellige former for elektroniske enheder: telefoner, tablets, spilkonsoller, kameraer m.fl. I takt med det stigende behov for digitale enheder og elektornik, er der også et stigende behov for tilbehør, covers, etuier til sikker opbevaring, samt meget andet. Hvor der indenfor elektronik findes mange anerkendte mærker, hvor man ved hvad man kan forvente i forbindelse med kvalitet og holdbarhed, så gør det samme sig ikke altid gældende indenfor elektronisk tilbehør. Derfor kan man med fordel læse anmeldelser igennem fra andre kunder, hvis man overvejer at købe tilbehør fra en forhandler man ikke i forvejen kender til, for på den måde at lære mere omkring deres udvalg, service og kvalitet.

  Om Luxcase

  Lux-Case.dk ejes af WePack AB, med adresse på Stekelgatan 6, 21223 Malmö, i Sverige. Lux-Case er godkendt og kontrolleret af E-handelsfonden. Det betyder, at man som kunde kan handle sikkert hos denne virksomhed, da den er blevet kontrolleret og certificeret i henhold til alle E-mærkets krav.

  Produkter og Services hos Luxcase

  Lux-Case ejer og driver en netbutik på dansk, med et varesortiment der indeholder over 150000 Mobil Covers, etuier, samt andet tilbehør til smartphones og andre digitale enheder. Virksomheden tilbyder tilbehør til en lang række forskellige mærker, såsom Apple, Samsung, Sony, Huawei, Nokia, HTC og mange andre. Derudover kan man via deres netbutik handle smartwatches, spilkonsoller og gaming tilbehør, kameratilbehør, laptops samt meget andet.
  Alle produkter tilgængelige på siden haves på lager af virksomheden og bestiller man tidligt på dagen, bliver ordren pakket og sendt afsted samme dag, via PostNord. Bestiller man for et samlet beløb på over 199 kr. tilbydes man fri fragt, og fortryder man sin bestilling, så har man 30 dages fortrydelsesret.
  Beløbet trækkes fra kundens konto eller betalingskort, så snart varen afsendes fra Lux-Case, på linje med danske regler. Når man som kunde indtaster betalingsoplysninger ved køb af varer på virksomhedens hjemmeside, bliver disse sendt direkte til betalingsformidlerne, såsom Paypal og Klarna, i krypteret form (SSL) somingen andre har adgang til. Dette er en del af den datasikkerhed virksomheden har opbygget omkring deres online betalinger.
  Vælger man at bestille via deres hjemmeside, så foregår levering til adresser i Danmark med PostNord.
  Alle ordrer sendes fra Kastrup, og den forventede leveringstid er normalt mellem 2-6 hverdage. Virksomheden tilbyder deres kunder, at de kan returnere alle produkter, forudsat at de ikke er taget i brug, og at de er i samme stand som da de blev modtaget.Man betaler selv for returforsendelsen og virksomheden anbefaler, at man sender varer tilbage med Track and Trace, for at sikre at den ikke går tabt.

  Kommplimenter, Klager og Tips til Luxcase

  Kender du til kvaliteten af de mobilcovers man kan købe gennem Luxcase? Har du selv købt produkter gennem deres hjemmeside, eller måske modtaget nogle som gave fra familie og venner? Hvis du har tid og mulighed for at skrive en anmeldelse her på siden, så kan du både lade virksomheden vide, hvad du synes om deres forretning, samt hjælpe andre handlende med at afgøre, om Luxcase er den rette forhandler til netop deres elektronikbehov.

  Lux-Case
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Lux-Case

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lux-Case et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Lux-Case I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Lux-Case?

  Lux-Case er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lux-Case gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.