DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Miniinthebox

  Øget digitalisering og globalisering gør det nu muligt for forbrugere, at købe produkter og services fra alle verdens hjørner. Dette betyder dog samtidig, at der er meget variende priser og kvalitet. Man kan tro, at man har fundet nogle fantastiske produkter til lave priser, fordi hjemmesiden ser troværdig ud, men når man derefter modtager produkterne, opdager man, at kvaliteten er af en meget lav standard. Derudover er der forskellige standarder for ingredienser og generel produktsikkerhed rundt omkring i verden, hvor ikke alle lande har så høje krav til produkterne som man ser i Danmark. Derfor anbefales det, at læse anmeldelser fra andre kunder, så man derved bedre kan sikre sig, at forhandleren er troværdig. Nedenfor kan du finde anmeldelser af netbutikken MiniInTheBox, så du kan se, hvad andre kunder synes om denne internationale forhandler.

  Om Miniinthebox

  MiniInTheBox blev stiftet i 2007, og har i dag kontorer i både USA og Kina. Dette er en netbutik der sælger produkter til private forbrugere og grossister verden over. Via deres hjemmeside kan man finde en lang række forskellige typer af produkter, som eksempeltvis elektronik, tøj og accessories, samt sportsudstyr. Virksomheden køber direkte fra kinesiske producenter, hvilket medfører at de kan sælge deres varer til engrospriser, men samtidig opretholde en god produktkvalitet ifølge virksomheden selv.
  På nuværende tidspunkt sælger MiniInTheBox til kunder i mere end 50 forskellige lande på verdensplan, og de oplyser selv, at de har samme prisstrategi for alle markeder. Dette betyder, at man betaler det samme for deres produkter, ligemeget hvor i verden man bestiller fra.

  MobilePay 2 år

  Produkter og Services hos Miniinthebox

  Hos denne virksomhed kan man, via deres netbutik, købe forskellige produkter, såsom damemode, tøj til børn og unge, belysning, boligtilbehør og meget andet. MiniInTheBox sælger umærkede varer i mange forskellige stilarter og til mange forskellige lejligheder. Netbutikken opdateres dagligt med nye varer og virksomheden bestræber sig på, at have et stort udvalg af produkter der følger de seneste trends indenfor mode og boligindretning. Man kan shoppe via deres netbutik, eller via deres mobile applikationer, som kan hentes på App Store eller Google Play.
  Bestiller man på deres hjemmeside har man følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa Betalingskort og Paypal. Virksomheden afsender ordrer via DHL, og har variende leveringstider, da de fleste varer sendes direkte fra Kina og kunder bedes derfor tage højde for Kinesiske Helligdage, da disse kan have indflydelse på behandlingstiden.
  MiniInTheBox har forskellige returpolitiker, der afhænger af hvilken type varer man har købt. For kostumer, skræddersyede varer m.fl. har man ikke ret til at returnere tingene, med mindre de er defekte. Ved andre varer er der enten 7 dages returret, eller 30 dages returret, alt afhængigt af hvilken type produkt det drejer sig om.

  Komplimenter, Klager og Tips til Miniinthebox

  Har du købt varer hos Miniinthebox via deres hjemmeside eller mobile appliationer? Går du i øjeblikket med noget af deres modetøj eller har du købt gaver til familie og venner hos dem? Her på siden kan andre potentielle kunder læse om din købsoplevelse med Miniinthebox og vi vil derfor gerne opfordre dig til, at skrive et par ord om deres produkter og serviceniveau. Hjælp andre forbrugere med at gennemskue, om de med ro i sjælen kan bestille fra denne netbutik.

  Miniinthebox
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Miniinthebox

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Miniinthebox et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Miniinthebox I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Miniinthebox?

  Miniinthebox er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode, Babyer og Børn, Sport & Udendørs Aktiviteter, Boligindretning, Elektronik, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Miniinthebox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.