DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Parcellet

  Danskerne elsker økologi. Og det gælder ikke kun for blomkål og gulerødder. Det gælder også for ting som tøj, babyudstyr og legetøj. Dansk Helse definerer økologisk legetøj som legetøj lavet af økologiske materialer som genbrugstræ og økologisk bomuld. Legetøj, der er økologisk kan sagtens have farver, men er udelukkende tilsat naturlige farvestoffer. Så du kan være sikker på, at der ikke er skadelige stoffer og kemikalier i legetøjet, når baby beslutter, at det skal suttes på. Parcellet har skabt et online univers for nye verdensborgere, der tilbyder økologisk og sikkert legetøj og andet udstyr til danske familier.

  Om Parcellet
  Denne online og fysiske forhandler, med butik i Sønderborg, tilbyder et større udvalg af ting til babyer. Ejeren, Mia Grønning skriver om udvalget, at det er overvejende økologiske varer af høj kvalitet og uden kemiske tilsætningsstoffer, der kan være skadelige for barnet.

  Hos Parcellet kan du få rabat, hvis du er studerende med børn, eller hvis du har tvillinger. Kontakt firmaet for at høre nærmere om rabatordningen.
  Man kan betale for sin ordre med børnepenge. Der skal benyttes et Dankort eller Visa/Dankort og der er et håndteringsgebyr på 39 kr.

  Produkter og Services
  Udvalget består af en kombination af danske og udenlandske mærker. Det resulterer i et udvalg af omkring 100 forskellige mærker i alt. Dette inkluderer tøj, overtøj og fodtøj. Herunder kan man vælge undermenuen, økologisk babytøj og økologisk børnetøj. Under udstyr finder du tilbehør til sovetid, bad, pusle, spisetid, pleje, og også en undermenu med ting til mor. Her findes bæreseler, overtøj, hårting m.m. fra mærker som Konges Sløjd, Bows by Stær og KlipKlap. Menuen legetøj er praktisk opdelt i aldersgrupper, 0-1, 1-3 og 3+. Du kan derudover købe vogne inkl. barnevogne og klapvogne.
  Shoppen har en kundeklub, hvor man kan optjene 5% bonus på sine ordre. Bonuspoint sættes ind på kub kontoen og kan bruges til at betale en del af det næste køb. Derudover modtager du specialtilbud på udvalgte mærker i løbet af året samt adgang til ordrehistorik.
  Der er gratis fragt ved afhentningssted ved køb over 500 kr. Og til hjemmeadresse ved køb over 1000 kr. GLS pakkeshop koster 29 kr. Ved køb under 500 kr. Hjemmelevering med GLS koster 45 kr. Parcellet kan også levere til udlandet. Leveringstid inden for danske grænser er 1-3 hverdage. Leveringstid kan ses når ordren afgives.
  Er købet til gave, kan man vælge at få den pakket pænt ind. Denne service koster 10 kr. Og i november og december doneres beløbet til Red Barnet.
  Pacellet.dk tilbyder 14 dages prisgaranti på alle varer, så længe der er tale om nøjagtig samme vare.

  Komplimenter, Klager og Tips til Parcellet
  Vi vil give vores børn det allerbedste. Men det kan være svært at vide præcist hvad det bedste er. Derfor har vi anmeldelser. Anmeldelser er en fantastisk måde vi som forbrugere kan støtte hinanden, finde gode forhandlere og de helt rigtige produkter til vores familier. Har du shoppet hos parcellet.dk? Du kan hjælpe andre nye forældre ved at efterlàde en kort beskrivelse af din oplevelse med Parcellet.

  Parcellet
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Parcellet

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Parcellet et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Parcellet I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Parcellet?

  Parcellet er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Babyer og Børn

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parcellet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.