DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Philips

  Philips er inbegrebet af alle former for elektronik og tilbehør, du overhovedet kan tænkes at have brug for. Måske er det et Philips fjernsyn, du forbinder med dette mærke, måske er det elpærer, måske en barbermaskine eller noget helt fjerde. De fleste har i hvert fald en eller flere ting, de knytter til lige dette mærke.

  Om Philips

  Her er der tale om en koncern, der har leveret elektronik til hele verden i mere end en menneskealeder. Der er samtidig rigtig mange ting, de er berømt for verden over. Det er for eksempel billedrør til fjernsyn i de gode gamle dage, det er barbermaskiner, det er elektriske tandbørster, det er støvsugere, det er lamper og elpærer, og det er alt andet elektronisk til hjem og fritid. Måske er du til en robotstøvsuger, der kan klare de kedelige opgaver for dig, eller til en airfryer til køkkenet, så du kan få pommes frites uden brug af olie. Lige meget hvad, så kan Philips levere det, du har brug for. Desuden er Philips en meget stor producent af varer indenfor sundhedsindustrien, så det er mere end bare til hus og hjem, det er noget, der kan gavne os alle.

  Services hos Philips

  Hvis der er noget særligt, du er på udkig efter, eller hvis du bare vil se, hvor meget Philips kan levere, så kig ind på deres hjemmeside og se det store udvalg. Der er gode beskrivelser af alle deres varer, og du kan købe drekte fra denne side, lige som der er en side bare for de professionelle forhandlere. For Philips er et mærke, du finder i rigtig mange forretninger og supermarkeder i hele landet, så det er ikke svært at skaffe produkter fra dette mærke, når der er noget, du rigtig gerne vil have. Så mangler du en kaffemaskine eller en steamer til tøjet, så kan Philips hjælpe dig, og det er samtidig en rigtig god hjemmeside at finde alle gaverne til famillien på.

  Kundeservice og klager

  Du får nemt produktsupport hos Philips, så det er ikke et problem, hvis der er spørgsmål til brug af deres produkter, eller hvis du gerne vil vide, hvad der passer af udstyr til det Philips, du allerede har derhjemme. Du kan også få hjælp til softwareopdateringer til dine produkter, hvis du har brug for det. Desuden har de en FAQ til de mest gængse spørgsmål, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du foretrækker det. Du kan desuden tilmelde dig My Philips, hvor du kan finde endnu mere support, og hvor du hele tiden vil være opdateret på de nyheder, koncernen har at byde på.

  Anmeldelse af Philips

  De fleste ejer eller har ejet et eller andet fra Philips, og her har du muligheden for at anmelde dem som firma. Lever produktet op til navnet? Foretrækker du at handle fra deres egen hjemmeside og hvorfor? Har de en god service, når der er noget, du gerne vil have svar på? Det kan du dele med andre forbrugere her på vores hjemmeside.

  Philips
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Philips

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Philips et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Philips I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Philips?

  Philips er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Philips gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.