DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Plusshop

  Når man leder efter en masse forskellige ting, om det så er tøj, elektronik, køkkenmaskiner eller noget andet. Så kan det ofte kræve lang tid, at finde forskellige hjemmesider og butikker som der har en stor mængde forskellige produkter til rådighed. At finde den rette butik bliver endnu sværere, hvis man leder efter noget i Danmark, eller hvis man leder efter et sted som ikke har lange leveringstider.

  Om Plusshop

  Stiftet i 2015 så er Plusshop en butik, der forsøger at have de laveste priser til rådighed. Her prøver de at holde deres varer billigere end andre detailbutikker og netbutikker. Udover dette prøver de også på at gøre det så nemt som muligt, for dig at finde det du leder efter.

  Gratis Rabatkoder til netbutikker

  Produkter og tjenester

  Plusshop er en netbutik der har mange forskellige produkter til salg. Dette inkluderer tøj med forskellige formål. Som for eksempel hverdagstøj, træningstøj og andet. Derudover sælger Plusshop også tilbehør og udstyr til forskellige ting. Der er personlig pleje produkter som parfumer, makeup, barberskrabere og andet. Der kan også købes tøj til børn, pusletasker, barnevogne, legetøj og en stor række andre produkter. Disse slags ting er dog ikke kun det Plusshop har til rådighed, det er også muligt for dig at købe køkkenmaskiner, cykeltilbehør, legetøj til kæledyr og rigtig meget mere. Hvis du mangler noget inde for en specifik kategori, så er der stor sandsynlighed for at Plusshop sælger det. Hvis du vælger at blive et Plusshop medlem, så får du rabat på mange er deres produkter, dette kan være helt op til 80% billigere. Derudover, tilbyder Plusshop også prismatch.

  Kundeservice og klager

  Hvis du har spørgsmål eller klager til Plusshop, så har du flere forskellige muligheder for at spørge dem. Dette kan gøres på deres kontaktside, hvor du kan skrive en besked til dem. Du kan dog også sende en email direkte til kontakt@plusshop.dk, hvor du så vil få svar inde for 48 timer. Du kan også vælge at ringe til 71969146 fra mandag til torsdag 11:00-15:00 og om fredagen fra 11:00-13:00. Fra 12:00-12:30 tager de dog ikke imod opkald om hverdagen.

  Anmeldelse

  Har du købt fra Plusshop før? Vi vil gerne høre hvordan din oplevelse var. Dette kan du skrive om her, hvor din og andres mening om Plusshop, vil gå til én samlet vurdering af tjenesten. Hvis du vælger at skrive en anmeldelse, så er den offentlig, så folk kan bruge din anmeldelse til at vurdere, om de burde eller ikke burde købe fra Plusshop. Du kan vælge at skrive om alt fra deres varer til deres kundeservice.

  Plusshop
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Plusshop

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Plusshop et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Plusshop I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Plusshop?

  Plusshop er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode, Babyer og Børn, Kosmetik & Personlig Pleje, Sport & Udendørs Aktiviteter, Boligindretning, Elektronik, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Plusshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.