DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Porcani

  Skal din bedste firbenede ven også have det bedste af det bedste? Ja! Men hvad er lige det? Det skal være sundt, men lækkert. Det skal være sjovt, men ikke fuld af en masse kemikalier. Det er noget af en balancegang. Porcani mener deres sortiment er svaret med deres store udvalg af foder, legetøj, senge og meget andet fra deres hjemmeside.

  Om Porcani
  Porcani er en danskejet, familiedrevet netforhandler af foder og andet tilbehør til hunde og katte. De fokuserer på bæredygtige produkter af høj kvalitet. De har leveret foder og andre artikler til hunde og katte siden 2005. November 2017 blev Porcani overtaget af PetLux Group, som er en familieejet virksomhed i Hellerup.
  Virksomheden ligger i Det kan være svært at vide nøjagtigt hvad, der er bedst for ens bedste pelsven. Porcani inviterer til at sende en mail, ringe eller chatte med dem, hvis man har brug for vejledning til valg af hundefoder, kattefoder, tilbehør, eller bare har generelle spørgsmål om størrelser og materialer i sortimentet.

  Produkter og Services
  Porcanis udvalg af hundefoder er uden majs, hvede, soja og kunstige tilsætningsstoffer. Sortimentet er sammensat ud fra den filosofi, at foder skal bidrage til sunde, harmoniske og glade dyre, der kun får rene og gode råvarer i deres mad. Det mindsker, ifølge deres hjemmeside, risikoen for sygdomme, såsom sukkersyge, overvægt samt allergi. Dette gælder også for godbidder.
  Porcani er en del af Pet Dreams, som reklamerer med at være den første forhandler af hundesenge til brug inde i buret. Porcani har selvfølgelig også et udvalg af hundesenge. Udvalget af hundesenge byder på senge med vaskbart betræk såvel som aftageligt, åndbart betræk. Hjemmesiden fremhæver selv hundeseng fra Bowsers Dutchie, som er polstret og har lynlås, så puden kan tages ud og skiftes. Porcani forhandler også andet tilbehør som legetøj og halsbånd.
  Porcani har en medlemsklub ved navn Porcani Club. Som medlem kan man opnå fordele baseret på et point system. 500 point giver 5% rabat. 2.500 point giver 10% rabat. 5.000 point giver 15% rabat. Pointene fratrækkes point saldoen efter de er benyttet.
  Porcani anvender GLS og PostNord til pakkepost med og uden omdeling. GLS pakkeshop koster 35 kr. omdeling koster 55 kr. Ønsker man PostNord, kan man få levering til pakkeboks til 45 kr. og omdeling til privat til 65 kr. Produkterne sendes fra deres lager, som ligger i Herlev.
  Porcani tilbyder en udvidet returret på 30 dage. Varen skal sendes til lagert i Herlev. Husk at give besked om returnering via email.

  Komplimenter, Klager og Tips til Porcani
  Anmeldelser er et utroligt værdifuldt værktøj for forbrugere. Her kan vi rådgive hinanden og få gode idéer. Du kan hjælpe andre ved at efterlade en anmeldelse. Hvad er din oplevelse med Porcani? Vi vil vide det! Fik du det helt rigtige til dit pelsede familiemedlem? Er kvaliteten så høj, som du forventede, da du bestilte din ordre? Hvad har Porcanis foder uden hvede og soya gjort for din hund eller kat? Er deres kundeservice komfortabel og venlig? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  Porcani
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Porcani

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Porcani et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Porcani I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Porcani?

  Porcani er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Dyrehandler

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Porcani gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.