DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Rosegal

  Tøj til den bevidste kvinde, også til hende med former, som i dag bliver kaldt plus size. Rosegal har i deres sortiment tøj til enhver lejlighed, og de går ikke på kompromis med kvaliteten eller noget af det andet, som de har, for der er ingen grund til at dem, som er lidt større end gennemsnittet, ikke skal være klædt ordentligt på, for de holder jo også af mode, selvom de ikke lige har det, som i dag ligner modelmål. Deres sortiment er stort, der er fokus på mode og på det, som alle gerne vil have, for hvem blandt os kan ikke lide at iføre sig noget pænt tøj og få et kompliment eller to for den måde, som man er klædt på.

  Om Rosegal

  Rosegal er startet som virksomhed af en flok venner, som alle havde en interesse i mode, og de undrede sig over, at der var så få firmaer, som sad på modemarkedet. De startede op, har siden vokset sig store, og de er nu i adskillige lande verden over. De har oparbejdet en god og stabil kundebase, og de er altid klar med det sidste nye på markedet. Rosegal giver fri fragt, hvis du køber for mere end et bestemt beløb, og der er en meget hurtig levering. Det er dog ikke kun tøj, men også møbler og andre former for tilbehør til hjemmet, som firmaet gør sig i. Det er med andre ord mode på alle områder.

  I SPENT $300 ON ROSEGAL | Is This Brand A Scam?! First Impression!

  Services hos Rosegal

  Rosegal er mode indenfor alle områder. Det er til ham og hende samt til kvinderne med lidt ekstra på sidebenene, det er møbler og smykker, tilbehør og alt andet, og de sikrer, det hele er lige til at købe med et klik med musen. Hos rosegal kan du få det hele sendt, det går stærkt, for det handler om tilfredse kunder. Rosegal er klar med både muligheden for forskellige former for betalingsmuligheder, og de er klar til at gøre dig til forhandler af deres produkter, hvis det er rentabelt for begge partnere.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i kundeservice hos Rosegal, så er det faktisk så enkel, som det kan blive, for på deres startside, når du går ind på deres hjemmeside, finder du et telefonnummer, og der sidder kundeservice og venter på, at du ringer til dem. De vil svare hurtigt og kompetent på alle dine spørgsmål eller lytte til dine klager og hjælpe med at få løst problemet. Hos Rosegal er de lige glade med, om det er en klage eller spørgsmål, du ringer med, kvaliteten af kundeservicen er den samme.

  Anmeldelse af Rosegal

  Når du står og skal handle med et firma for første gang, så tjekker du nok som vi andre, hvad andre siger om firmaet på nettet. Der er nu kommet en hjemmeside, som giver dig mulighed for at være en af dem, som andre bruger, når de skal finde det firma, som de vil bruge, for hjemmesiden giver dig en god mulighed for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget som både andre forbrugere og firmaerne selv kan bruge i fremtiden.

  Rosegal
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Rosegal

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Rosegal et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Rosegal I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Rosegal?

  Rosegal er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode, Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rosegal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.