DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Smartphoto

  Billeder og fotoalbum

  har altid været populære hos stort set alle forbrugere verden over, herunder de fleste mennesker i Danmark. Hvor man i gamle dage skulle tage sine negativer ned i den lokale butik og få dem fremkaldt, uden at vide hvordan det endelig resultat ville komme til at se ud, så kan man i dag nemt og bekvemt uploade sine digitale billeder online, og få dem tilsendt i forskellige formater efter blot et par få dage. Der er dog stadig en vis usikkerhed tilknyttet denne proces, da man stadig kan komme ud for, at det endelige resultat ikke ser ud som ønsket. Det kommer især an på aspekter som papirkvalitet og printfarver og derfor er det en rigtig god ide, at læse kundeanmeldelser igennem fra andre handlende, så man kan sikre sig at man får bestilt fra en printvirksomhed, der tilbyder høj kvalitet.

  Om Smartphoto

  Virksomheden blev oprettet i 1972 og er idag en international netbutik med hjemmesider på mange forskellige sprog, herunder dansk, engelsk, tysk og fransk, samt mange andre. Virksomheden printer og producererdigitale billeder og produkter for private kunder og erhverv, i høj kvalitet og på mange forskellige medier, såsom lærreder, tekstiler og traditionelt fotopapir.

  Produkter og Services hos Smartphoto

  Hos Smartphoto kan man fremkalde sine digitale billeder på traditionel vis, eller vælge at få dem printet på forskellige produkter, såsom kopper, metaldåser, bøger, puslespil, sæbepumper samt mange andre. Man bestiller via deres netbutik, ved at uploade sine billeder i høj kvalitet til deres hjemmeside, hvorefter man kan vælge hvilket format og hvilket produkt man ønsker at få dem printet på.
  Man kan betale på deres hjemmeside med betalingskort, Visa og Paypal. Virksomheden tilbyder en række forskellige leveringsmuligheder, herunder Track and Tracehjemmelevering, levering via fragtmænd og afhentning ved et udleveringssted. Smartphoto tilbyder deres kunder 100% tilfredshedsgaranti. Dette betyder, at hvis man finder fejl i sine modtagne produkter, såsom stavefejl, eller hvis man har valgt et forkert billede ved en fejl, så vil de gratis printe og sende et nyt produkt, således at man kan være tilfreds med sine varer. Normalt kan man ikke altid forvente denne form for service ved tilpassede og personlige produkter, hvis man selv har lavet en fejl i bestillingen. Derudover tilbyder virksomheden alle deres kunder at optjene bonuspoint, hver gang de køber produkter på deres hjemmeside. De kalder disse point for "Smartbonus", som man bliver tilsendt hvert kvartal, og som kan benyttes til at bestille valgfrie produkter via deres hjemmeside. Man skal oprette en kundekonto på deres hjemmeside, for at optjene denne type bonuspoint hos dem.

  Komplimenter, Klager og Tips til Smartphoto

  Har du bestilt en personlig kop hos Smartphoto, et fotoalbum eller en ny plakat til stuen? Hvad end du har købt mange produkter hos denne virksomhed, eller blot handlet hos dem en enkelt gang, så vil en personlig kundeanmeldelse fra dig gøre en stor forskel for andre forbrugere, der læser med her. Det kan være svært at afgøre, om netbutikker er så fantastiske som de selv beskriver på deres hjemmesider, og i den forbindelse kan det hjælpe, at høre mere omkring andres oplevelser og erfaringer med de virksomheder, man overvejer at handle hos.

  Smartphoto
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Smartphoto

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Smartphoto et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Smartphoto I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Smartphoto?

  Smartphoto er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Boligindretning, Kontor, Hobby & Fest, Fanartikler

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Smartphoto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.