DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Tchibo

  Tchibo er en kæde fra vores naboland Tyskland, der oprindeligt er kendt for sine kaffeforhandlere og caféer, men har sidenhen fået et store udvalg af produkter og varer, der ikke er relateret til kaffe. Nu kan du finde alverdens produkter fra tøj, indretning, haveudstyr, men også rejser, forsikringer og andet.

  Om Tchibo

  Tchibo blev grundlagt i 1949 og har deres hovedkvarter i Hamborg. I dag er de en af Tysklands detailhandlere med 700 butikker i landet selv og 300 spredt ud over resten af verdens lande som Forenede Arabiske Emirater, Schweiz, Ungarn, Holland, Tyrkiet og mange andre. I Danmark har vi ingen fysiske butikker, men du kan stadig købe mange af deres unikke produkter via den danske hjemmeside.

  Tchibos fordele

  Varer og tjenester hos Tchibo

  Hos Tchibo kan du finde deres kaffeprodukter som Caffè Crema, kaffepuder og kapsler. Men de er gået hen og blevet langt mere end bare kaffe. I dag er nogle af deres mest populære artikler mode til kvinder, mænd og børn, men også alle former for dekorationer og indretning til hjemmet og haven. Når du kommer ind på hjemmesiden kan du hurtigt og nemt finde deres produktoversigt. Her finder du også Tchibo Tirsdag, som giver dig nye tilbud og inspiration hver eneste uge. Du kan også kigge på deres serie med Selected By, hvor kendte danskere som fx Ditte Julie og Mascha Vang delere deres yndlingsprodukter. Du kan alle typer produkter til helt fænomenale priser.


  En af Tchibos fordele må være, at du kan få nærmest alt, hvad dit hjerte begærer på bare ét enkelt sted. Og hvis du køber for mere end 399 kroner, skal du ikke betale noget for forsendelsen heller. Alt, du skal gøre, er at klikke på de produkter, du gerne vil have og så vælge den rigtige farve og størrelse om nødvendigt. Når det er gjort, skal du vælge, om du vil betale med PayPal eller gå til kassen. Ved kassen vil du i stedet kunne betale med kreditkort som MasterCard og VISA. Hvis du fortryder, er det godt at vide, at du også får gratis returforsendelse. Levering sker enten via DHL eller PostNord.

  Kundeservice og klager

  Hvis du skal have fat i Tchibo med enten problemer eller spørgsmål, så er der flere metoder, du kan bruge til at række ud. På selve hjemmesiden kan du udfylde en kontaktformular, hvorefter de vender tilbage til dig. Men du kan også række direkte ud til dem på deres danske telefonnumer (+45) 80 25 30 78 på alle hverdage mellem 8:00 - 18:00. Deres kundeservice har også en dansk e-mailadresse via service@tchibo.dk. De skriver, at man kan forvente en svartid på maksimum 24 timer.

  Anmeldelse af Tchibo

  Har du handlet på Tchibos netbutik i Danmark, eller har du måske haft oplevelsen af at være i en af deres mange butikker i Tyskland? Ligegyldigt, hvordan din oplevelse har været, så vil vi meget gerne høre din erfaring. Det er værdifuldt, da det hjælper potentielle kunder med at se, hvilken type firma Tchibo er, inden de giver sig til at shoppe. Vi håber, at du vil dele din mening her.

  Tchibo
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Tchibo

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Tchibo et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Tchibo I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Tchibo?

  Tchibo er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode, Boligindretning, Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tchibo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.