DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser The Founded

  Langt de fleste danskere køber modetøj og tilbehør online, både til privatforbrug, til gaver, til arbejdet, til børnene m.fl. Online shopping og netbutikker er blevet populært, og mange foretrækker at bestille produkter hjemme fra sofaen, fremfor at bruge flere timer i butikker og shoppingcentre. Men hvor man i fysiske butikker kan føle materialerne, tjekke kvaliteten af produkterne og snakke med personalet, for at få rådgivning eller høre nærmere omkring deres forretning, så må man i netbutikker tage til takke med billeder og tekstbeskrivelser. Derfor benytter flere og flere forbrugere nu sider med kundeanmeldelser, som eksempelvis vores side indeholdende anmeldelser for forbrugere på det danske forbrugsmarked, for at lære mere omkring de respektive netbutikker og se hvad andre kunder har oplevet, for at føle sig mere sikre når de selv handler hos dem.

  Om The Founded

  Virksomheden blev oprettet i England med hovedkontor i London, og den administrerende direktør er på nuværende tidspunkt Dalbir Bains. Virksomheden har adskillige netbutikker på forskellige sprog, såsom Engelsk og Dansk, der alle sælger modetøj fra en række kendte mærker til kvinder, mænd og børn.

  Guide: Gør netbutikken klar til julehandlen

  Produkter og Services hos The Founded

  Hos The Founded kan man finde modetøj og accessories til voksne og børn fra kendte mærker som Vero Moda, Vila og Pieces, der alle er brands med oprindelse i Skandinavien. Udover tøj, kan man på deres hjemmeside også shoppe sko, tasker, lingeri, modetilbehør samt ting fra mange andre forskellige produktkategorier. På deres hjemmeside kan man desuden finde artikler omhandlende de seneste trends, nye produkter, samt forslag til, hvad man kan have på til forskellige lejligheder for hele familien. Opretter man en kundekonto på deres hjemmeside, kan man derigennem tjekke status på sin ordre, gemme favoritter, hvis man ikke er klar til at bestille varerne med det samme, samt modtage eksklusive tilbud og rabatter.
  Man kan bestille fra deres netbutik til mere end 20 forskellige lande i Europa, hvor leveringen typisk tager mellem 3 og 9 arbejdsdage. Man vælger selv på bestillingstilpunktet hvilken type levering man ønsker, samt hvilken fragtvirksomhed man vil benytte til at transportere ordren. Levering er gratis, og fortryder man sit køb eller ønsker man at returnere dele af sin ordre, så er det derudover også gratis at returnere varerne. Pengene bliver refunderet via samme betalingsmetode som man brugte, da man placerede ordren, hvilket er enten via Visa, Mastercard og Paypal.

  Komplimenter, Klager og Tips til The Founded

  Køber du dit nye tøj hos The Founded, eller måske opdaterer du løbende børnenes garderobe med ting fra deres netbutik? Du har måske blot købt en enkelt kjole hos dem, en skjorte eller en ny taske? Hvad end du har indkøbt stort via deres hjemmeside af flere omgange, eller kun bestilt en enkelt vare hos dem, så vil vi sætte stor pris på en skriftlig kundeanmeldelse af The Founded fra dig, her på vores side. Dette kan både hjælpe virksomheden med at gennemskue, hvad de gør godt, samt hvad de kan forbedre, og samtidig kan det hjælpe andre forbrugere, der overvejer, om de skal bestille modetøj og accessories fra denne online forhandler.

  The Founded
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om The Founded

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er The Founded et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af The Founded I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette The Founded?

  The Founded er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Founded gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.