DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Timarco

  Vi gør det alle, vi ifører os tøj hver dag, og det er fra inderst til yderst, så der er med sikkerhed en eller flere, du kender, som bruger firmaet Timarco, for de leverer nemlig alt det, som vi tager på. Timarco er firmaet, hvor du kan få alt fra lingeri til sko over hverdagstøj til svømmebukser til hele familein, for tøj og mode er, hvad de kan og vil. Det sortiment, de har, dækker alle aspekter af beklædning og fodtøj, så det er alle, som kan blive blive klædt flot på, når de handler hos Timarco.

  Om Timarco

  Timarco er en onlineforretning, der findes i mange lande i dag, men som alle andre er den startet i det små. Den har dog siden vokset sig om end meget stor, og der er ingen tegn på, den bliver mindre lige med det første. Timarco leverer kvalitet fra yderst til inderst, og de har et enormt sortiment, som er i konstant udvikling, som moden jo også er, for det gælder om at holde sig opdateret, ellers forsvinder kunderne alt for let. Timarco samarbejder med mange store mærker, også indefor lingerie, og er altid leveringsdygtige i lige det, som gør, du kommer til at føle dig feminin fra yderst til inderst.

  Hør om ur-tid.dk's erfaringer med at drive netbutik

  Services hos Timarco

  Hos Timarco får du tøj. Tøj som ingen kan undvære. Der er tøj til enhver lejlighed, om det er til soveværelset eller til dem, som er ude på stranden eller i svømmehallen. Det er altid let at finde lige det tøj, du gerne vil have til alle situationer, og det er altid i en god kvalitet og med et godt øje for det, som er den kommende mode. Noget som ikke er så let, for moden er som en kamæleon, konstant skifter den og passer sig ind i forhold til markedet, og kommer direkte fra Paris og Milano og de store modeshows.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i kundeservice, om det så er em en klage eller en forespørgsel, så er det faktisk ikke så svært, som mange tror. På den meget overskuelige hjemmeside finder du hurtigt og let alle de oplysninger, som mail og telefonnumre, du skal bruge for at komme i kontakt med Timarco. Hos Timarco er der ligegyldigt, om det er med en klage eller noget andet, du henvender dig med. Alle får den samme gode behandling, for alle kunder skal behandles, som var de firmaets vigtigste.

  Anmeldelse af Timarco

  Når de fleste af os skal finde et nyt firma, som vi skal handle med, så er det mere en regel end en undtagelse, at vi bruger de hjemmesider, der bedømmer firmaer til at danne en mening. Nu er der så kommet en ny hjemmeside til, som er lidt anderledes. Den lader dig nemlig give en mere nuanceret og mere objektiv mening til kende, og det er noget, som mange andre forbrugere godt kan lide, for det giver dem et nuanceret billede af firmaet, for alt er jo ikke sort og hvidt. De bedømmelser, der er på siden, er også noget, som firmaerne selv kan bruge til at forbedre deres service. En god idé, når der altid er så hård kamp om kunderne.

  Timarco
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Timarco

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Timarco et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Timarco I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Timarco?

  Timarco er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Timarco gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.