DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Toytoy

  Toytoy er firmaet, som har alt det som familier over hele landet sukker efter. I deres store sortiment er der alt fra sparkedragter til legoklodser, så det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan købe i deres store onlineforretning. Der er alt i tøj til alle årstider, og der er legetøj til alle højtider. Dertil kommer alt det andet, som forældre og børn kan tænke sig at bruge, og til de store legebørn, fædrene, så er der og så en smule ekstra at få, som nogle rigtige lækre og sjove t-shirts med forskellige motiver, som giver dig det indtryk at superfar er på banen.

  Om Toytoy

  Toytoy er startet for over 10 år siden i 2008 og allerede i 2009 overtaget af de nuværende ejere. Toytoy er og har fra starten af været der, hvor man finder legetøj, sengetøj og almindeligt tøj fra de store firmaer, som blandt andet Disney har produceret i årenes løb, baseret på de film som de sender på markedet hvert år og, som børn alle aldre er vilde med. Toytoy har alt til gavebordet, når det er de yngste, som holder festen og inviterer til jul eller fødselsdag. Desuden så er Toytoy et firma, som går meget op i at alle regulativer og regler er overholdt, når de sælger til børn, for det er vigtigt de små ikke bliver udsat for de mange hormonforstyrrende stoffer, som desværre er fundet i legetøj med mere.

  Services hos ToyToy

  Hos Toytoy får du flere forskellige services, for de ved godt, det er glade kunder, som skaber en forretning. Du kan få gavekort på det beløb, som du ønsker at give i gave, så modtageren selv bestemmer, hvad de vil have for pengene. Alt du skal gøre er at gå ind på hjemmesiden og finde det, som du gerne vil have eller give i gave, og så er det let at bestille, og inden du får set dig om, så er det hele sendt fra lageret i Ringsted. Til dem, som ønsker det, så er der mulighed for at melde dig ind i den klub, som firmaet har, og som giver nogle rabatter og andre gode ordninger.

  Klager og kundeservice

  Når der er noget, som du gerne vil enten vide eller klage over, så er det kundeservice, du skal have fat i. Det er noget, som går ganske let, og du finder det på hjemmesiden. Oplysninger, som du skal bruge for at få kontakt til kundeservice enten på telefon eller på mail, findes her, og de svarer hurtigt, lige meget hvilken service, du bruger, når du kontakter dem. Deres interface er lige til og hurtigt at bruge, og for det meste kan du let selv finde ud af det hele, når du kigger på hjemmesiden.

  Anmeldelse af Toytoy

  Der er mange, som i dag bruger internettet til at finde bedømmelser af de firmaer, som de gerne vil handle med, og det er der nu mulighed for at gøre på en helt ny hjemmeside. Vi giver mulighed for at give en objektiv bedømmelse og give dit besyv med på en konstruktiv måde, som både andre kunder og firmaerne selv kan bruge konstruktivt. Det er ikke svært, og der er mange, som vil kunne bruge en objektiv bedømmelse af de firmaer, som du handler med, og du vil selv kunne fortælle om dine oplevelser.

  Toytoy
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Toytoy

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Toytoy et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Toytoy I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Toytoy?

  Toytoy er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Babyer og Børn

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Toytoy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.