DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Under Armour

  Sport og fritid er en stor del af vores identitet som mennesker. Og måske fordi vi har så smuk natur at løbe eller cykle i, ligger danskerne blandt toppen over mest fysisk aktive i Europa. Og uanset om man er amatør eller professionel, skal der ordenligt udstyr til fritidsinteresser. Det er ikke kun en del af at holde motivationen oppe, det handler også om sikkerhed. Derfor, når vi vælger sportsudstyr og sports apparel, skal det være praktisk, komfortabelt, se godt ud, og være til at betale. Får man det hos sportsgiganten, Under Armour?

  Om Under Armour
  Under Armour er en amerikansk producent af sportstøj og fodtøj samt andet tilbehør. Virksomheden blev grundlagt i 1996 af Kevin Plank, som spillede amerikansk fodbold i Washington, DC. Plank var træt af, at t-shirten af bomuld under hans uniform blev drivvåd af sved på ingen tid.Tilgengæld holdt shortsene af syntetisk stof sig tørre under træningen. Plank udviklede en ny slags svedtransporterende t-shirt i sin bedstemors kælder i D.C. og da hans skolekammerater blev udtaget til professionel fodbold, gav han dem de nye t-shirts. Sådan fik Under Armour sin start i amerikansk fodbold.
  Under Armour har ført en mangeårig krig mod traditionel bomuld i 1996. De udviklede med tiden deres eget alternativ ved navn Charged Cotton, som er en blanding af hydrophobic og hydrophilic fibre. Resultatet er et stof, der absorberer sved fra huden og transporterer det til overfladen af stoffet, hvor det fordamper hurtigere.
  Efter 25 år er Kevin Plank trådt tilbage som direktør for virksomheden, men Under Armour fortsætter som en af verdens største sportsbrands.

  Produkter og Services

  Hos Under Armour kan man få alt hvad der hører sport og aktive fritidsinteresser til. Udvalget specialiserer sig særligt i de enkelte sportsgrene: løb, amerikansk og europæisk fodbold, basketball, golf, hike og fitness træning. De overordnede kategorier er sko, mænd, kvinder og børn. Under Armour sælger sko til børn ned til størrelse 21 og tøj ned til Young XS. Der forhandles altså ikke baby størrelser.
  Standard levering af ordrer under 500 kr. koster 37 kr. og tager 3-5 hverdage. Ønsker man express levering, koster det 75 kr. og tager 1-3 hverdage at nå frem. Standard levering af ordrer over 500 kr. er gratis, men ekspress levering koster stadig 75 kr. Levering til afhentning er altid gratis uden minimumsbeløb. Virksomheden anbefaler denne løsning, hvis muligt, da det er mere bæredygtigt end afsendelse og ikke belaster miljø og trafik.

  Komplimenter, Klager og Tips til Under Armour
  Handel af sports apparel er i stor stil flyttet online og derfor er antallet af udbydere større end nogensinde. Det kan gøre sports apparel til en hel jungle at finde rundt i. Det er her, vi har brug for din hjælp. Hvis du har tøj eller sko fra Under Armour i garderoben eller bare været i kontakt med deres kundeservice eller browset deres hjemmeside kan du gøre en forskel. Kom dine varer til tiden? Er den svedtransporterende kvalitet så god som firmaet skriver? Hjælp andre forbrugere ved at efterlade en kort anmeldelse af din oplevelse med Under Armour.

  Under Armour
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Under Armour

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Under Armour et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Under Armour I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Under Armour?

  Under Armour er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Under Armour gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.