DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Wupti

  Hurtirg og effektiv levering af elektronik og hvidevarer er lige hvad du får hos Wupti.com. De slår sig på alene at fungere online, og derfor kan priserne holdes nede, da det hele administreres fra store lagre hos flere firmaer rundt om i landet, så alle varer hurtigt kommer ud til alle kunderne.

  Om Wupti.com

  Hos Wupti.com finder du bærbare fra kendte mærker som Lenovo og Asus, du finder alt til køkkenet fra mærker som Bodum og Kenwood, kaffen klarer Moccamaster, og tøjet kan vaskes af Gorenje. Det er alt indenfor elektronik til hjemmet og meget mere.
  Wupti.com fungerer som en markedsplads med rigtig mange sælgere samlet et sted, så du finder alle de gode priser og varer samlet et sted, og det hele samles med Wupti.coms gode kundeservice og vilkår, der gælder for alle, der handler her. Ved at samle det hele får alle adgang til overraskende mange forskellige gode og spændende varer, og det er næsten umuligt at finde på noget indenfor elektronik, der ikke findes her.

  Services hos Wupti.com

  De mange sælgere, der arbejder gennem Wupti.com sikrer et udvalg af varer, der er helt unikt. Der er selvfølgelig både alle de kendte mærker og deres flagskibe, som rigtig mange mennesker gerne vil have i deres hjem, men her er samtidig også de mere unikke mærker og varer, der tiltaler feinschmekkerne og dem, der gerne vil have noget, der skiller sig ud fra mængden. Ved at arbejde sammen sikres alle kunder også den samme service, lige meget hvilken vare, der er tale om.
  Det er nemt at søge på specifikke mærker, hvis du allerede ved, hvad det er, du går efter, men du kan også søge på alt fra tørretumblere til blendere og selv kigge på det store udvalg og finde noget, hvor pris og kvalitet passer dig.

  Kundeservice og klager

  Du får den samme sikkerhed med 2 års reklamationsret hos Wupti.com, som havde du købt hos en fysisk butik, men samtidig får du 365 dages returret på alt, du køber. Det giver ekstra gode muligheder for at ramme lige det, der er perfekt til dit behov, og det er en kundeservice, der ikke findes andre steder.
  Wupti.com gør samtidig meget ud af at holde øje med alle konkurrenterne, der er på dette marked, og på den måde kan de løbende justere deres priser, så du finder alting billigt på denne hjemmeside. Finder du en vare, der har flere sælgere, så kan du også se prisforskellene på den samme vare og købe den det billigste sted. Det er også med til at sikre, at de mange sælgere selv følger med og sænker priserne til din fordel.

  Anmeldelse af Wupti.com

  Hvis du også har været inde på Wupti.com og har købt varer hos dem, så kan du skrive en anmeldelse af din oplevelse af deres markedsplads og det at handle hos dem her på siden, så andre kan se, om det også er et sted, de gerne vil handle. Gode forretninger lever også af mund-til-mund, og det kan din anmeldelse blive en del af.

  Wupti
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (2)

  2
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Dette firma snyder og ejer ikke de produkter de reklamerer

  Dette firma skal man holde sig langt væk fra. Jeg købte et Bærbar og en TV fra dem på et lån som de selv havde bevilget gennem ekspress bank. Jeg fik TV'et, men skulle efter en uges forsinkelse ringe til deres support for at vide hvad der sker med denne manglende bærbar. En af deres kunderservicemedarbejder lovede at undersøge sagen og kontakte mig, jeg hører intet fra dem, jeg kantakter dem så igen en uge efter. Nu får jeg at vide at de ikke kan levere min bærbar fordi den forhandler som de selv køber af er løbet tør(hvorfor reklamere for et produkt når den ikke er på lager). Jeg ber kunderservice om ikke at jeg kan få annuleret lånet da jeg ikke har noget at bruge det til mere nu hvor de ikke kan levere min bærbar. Så siger de ulogisk at jeg fysisk skal retuenere mit TV til føtex, så jeg kan købe den på ny IGEN!!!! Det er så ulogisk åndsvagt at det gør ondt, jeg spørger så om jeg kan vælge en anden bærbar, nej siger de igen da ordren er bundet på den bærbar jeg købte. Så en ting med Wupti er, at det første gang jeg købte fra dem, det er også den dårligtste oplevelse nogensinde. Jeg har nu intet produkter, som jeg så frem til, plus jeg ender i minus, husk på at jeg selv skal betalte for leveringsgebyr fra den gang de leverede TV'et. Jeg skal aldrig nogen sinde kigge på Wuptis brand medmindre de begynder på at behandle deres kunder bedre.

  Af: Martin27-07-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  2
  rating

  Skodsted

  Jeg handlede der og fik ikke noget tilsendt. De snyder med vilje,

  Af: Hans Jensen11-11-2019
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Wupti

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Wupti et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Wupti I gennemsnit. De modtog følgende 2 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Wupti?

  Wupti er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wupti gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.