DanskeAnmeldelser

  Skriv din egen anmeldelse

  Find det firma du gerne vil skrive en anmeldelse om:

  Skriv en anmeldelse

  Oplevelser, meninger og anmeldelser af kunder for kunder
  Som kunde støder du på en enorm mængde forskellige firmaer der sørger for dine daglige behov. Vi bruger energiudbydere, forsikringsfirmaer, (online) butikker og mange flere hver dag. Endnu vigtigere, så er der mange af disse slags firmaer som vi ikke har nogen erfaring med, men de spiller stadig en vigtig rolle når det angår at spare penge, få bedre kundeservice, eller ganske enkelt fordi du har brug for dem. At springe blindt ud i det er ikke klogt, da der er mange historier som beviser at dette kan føre til en masse elendighed. Derfor spiller erfaringer en vigtig rolle i beslutningen om (ikke) at vælge et bestemt firma.

  Hvorfor spiller erfaringer en vigtig rolle i mit valg?
  Vi byder hyppigt velkommen til nye firmaer i vores daglige liv. Du kan komme i kontakt med et nyt firma ved at købe noget simpelt, såsom dagligvarer eller noget større, f.eks. en ny vaskemaskine. Selvfølgelig ønsker du at vide at du får den rette assitence og ikke bliver opkrævet mere end nøvendigt. Oplevelser fra andre kunder kan hjælpe dig med dette! Ved at høre om oplevelser fra andre kunder, kan du få et bedre indblik i firmaet, så du ikke får nogen dårlige overraskelser.

  Del din oplevelse med andre
  For at beskytte andre kunder fra forfærdelige shoppingoplevelser, er det vigtigt at sandheden om et firmas styrker og svagheder er kendt. Du som kunde kan spille en vigtig rolle i dette. Skriv dine oplevelser, anmeldelser og meninger ned, og del dem med andre kunder for at lade dem vide hvad de går ind til. Beskyt hinanden mod dårlige firmaer og ros firmaerne der fortjener det. På den måde ved vi alle hvad vi kan forvente!