DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser DFDS

  Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om bord, finde sin kahyt, nyde toldfri shopping, spisning og underholdning om bord og så en dags tid i Oslo som turist. Samtidig går turismen den anden vej, for det er nordmændenes mulighed for at komme en tur den anden vej. Hos DFDS findes der dog mange andre ruter, og shipping er også en del af den store virksomhed.

  Om DFDS

  Mange har på et eller andet tidspunkt været med DFDS. Det er sejlturen, stemningen, maden og underholdingen, der gør det til mere end bare en færge. Det er lækre restauranter med alt godt fra havet, det at sidde i baren og hygge, drikke kaffe på en café, tage på tur for at høre en koncert, se indsejlningen i Oslofjorden og turen i den toldfri. Alle ture er med til at give unikke oplevelser for store som små, og der sker altid noget ombord. De fleste tager den korte tur med en dag i Oslo, men det er også muligt at tage bilen med og køre videre selv, eller at bruge deres services for at komme på skiferie, så der ikke skal en omvej gennem Sverige til.

  Services hos DFDS

  Hold en fest om bord, eller nyd de fester, DFDS selv står for. Der er særlige afgange, hvor der er koncerter om bord, du kan holde nytår ombord, konferencer eller firmaferier. Det er reelt kun fantasien, der sætter grænser for det, du kan opleve om bord. Maden kan du planlægge hjemmefra, for der er mulighed for buffet eller restaurant, og du vælger også selv tidspunktet. Du vælger også helt selv, om det skal være en lille, indvendig kahyt, eller om det skal være luksus med egen altan og udsigt. Der er nemlig plads til alle typer af rejsende her.

  Kundeservice og klager

  Når så mange skal rejse samtidig og være sammen på en stor færge, så skal meget gå op i en højere enhed, så alle får en god oplevelse. Det ved de hos DFDS, så det er altid muligt at få fat på personale ombords, hvis der er et problem, der skal løses. På samme måde kan du planlægge det hele hjemmera, og herfra kan du også få styr alt det praktiske. Også her kan du kontakte deres kundeservice og få planlagt din ferie fra starten af, eller du kan vælge at skræddersy den perfekte tur gennem deres hjemmeside, hvor du kan vælge alt fra kahyt til afrejsedato i ro og mag.

  Anmeldelse af DFDS

  Har du været på tur til det norske, og vil du gerne dele din oplevelse, så gør det her på siden, så andre kan få glæde af din anbefaling eller din kritik. På den måde kan andre finde ud af, om problemerne løses godt, om turen er det værd, om maden er god, om kahytten var som forventet og så meget andet, der kan deles med kommende rejsende derude.

  DFDS
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om DFDS

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er DFDS et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af DFDS I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette DFDS?

  DFDS er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Specielle Rejser, Storbyferier, Overnatninger

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DFDS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.