DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Emirates

  Overvejer du at flyve med Emirates, men kender måske ikke så meget til flyselskabet? Hertil er en af de mest brillante egenskaber ved internettet og vores online verden, at du har muligheden for at lære mere om en ydelse eller et firma som f.eks. Emirates gennem tidligere kunders oplevelser og dermed hjælpe dig med at danne dit eget synspunkt på Emirates som flyselskab. Læs med her for at lære mere om Emirates som flyselskab og læs brugeranmeldelser af flyselskabet, så du bedre kan beslutte at rejse med Emirates er en mulighed for fremtiden eller ej.

  Om Emirates

  Flyselskabet med hovedkontor i Dubai, Emirates, er af mange ejede firmaer under navnet The Emirates Group, som blev grundlagt i året 1985. I 1980’erne valgte flyselskabet Gulf Air at reducere deres antallet af afgange til og fra Dubai, hvortil Emirates Group så dette som en gylden mulighed for at løse netop dette problem. Emirates var klart det navn som skulle stå forrest for flyrejser til og fra Dubai, idet det er ejet af den royale familie i Dubai og Pakistan International Airlines. Emirates har siden 1980’erne nu 256 fly med op mod 142 forskellige rejsedestinationer i verdenen, hvortil cirka 3.600 flyrejser sker ugentligt fra deres centrale lufthavn i Dubais internationale lufthavn, hvilket udgør mere end halvdelen af alle Dubais totale antal flyrejser. Emirates har p.t. en placering som verdens fjerde største flyselskab og er kendt for at have nogle af verdens største fly til både kommercielt og privat brug. Emirates bærer derudover også en stolt placering i verdensranglisten blandt internationale flyselskaber med priser som Skytrax World Airline Award i baghånden.

  Er at rejse på første klasse det værd, når det er ens betydende med, at du får chancen for at tage dig et varmt bad henover Stillehavet?

  Emirates som service

  På tværs af alle Emirates flyafgange kan du forvente at vælge mellem at rejse på økonomiklasse, businessclass og første klasse. Flydestinationsmulighederne er af mange med over 21 destinationer i Afrika, 51 destinationer i Asien og i Stillehavet, 39 destinationer i Europa, 16 destinationer i Amerika og 15 destinationer i Mellemøsten. Emirates tilbyder dig en lang række af muligheder og oplevelser grundet deres høje serviceniveau og bredde sortiment af muligheder, serviceydelser og mange tilkøb.


  Ris, ros og tips for Emirates

  Har du nogensinde fløjet med Emirates? I så fald, hvad synes du om deres kundeservice, priser og ydelser? Følte du dig velkommen fra starten af muliggjorde Emirates, at du kunne slappe af under flyveturen? Hvad synes du om kvaliteten af deres måltider undervejs? Vil du selv eller måske endda anbefale andre at rejse med Emirates? Hvis dette er tilfældet, da vil vi med glæde høre om dine oplevelser med Emirates, så du kan være med til at hjælpe potentielle fremtidige kunder hos Emirates med at finde vej i en jungle af muligheder, når det kommer til flyrejser.

  Hvad tænker kunder hos Emirates om deres flyrejser og om Emirates som flyselskab? Læs og skriv kundeanmeldelser for Emirates her på siden for at finde ud af mere om deres serviceniveau, flyrejsesortiment og ofte eksklusive ydelser!

  Emirates
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Emirates

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Emirates et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Emirates I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Emirates?

  Emirates er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Flybilletter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emirates gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.