Escape Tours

Alle anmeldelser

Escape Tours

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Trainline
Trainline
0 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Logo Disneyland Paris
Disneyland Paris
0 anmeldelser

Disneyland Paris, der hvor eventyret starter. der er mange, som er vokset op med at se, læse og lege med det legetøj, som er disneykon...

Logo Viator
Viator
0 anmeldelser

På globalt plan er oplevelsesindustrien en af de største brancher og rejsende verden over bruger milliarder af kroner på dr&osla...

Logo Hotelopia
Hotelopia
0 anmeldelser

Rejseindustrien er blandt de største i verden og hver dag bliver der bestilt tusinder af rejser verden over. Derfor er der en lang ræk...

Escape Tours

Storbyferier har i mange år været populære blandt rejsende, da der ofte er meget at se og opleve i hovedstandsområder verden over. Det kræver ofte en del planlægning at sikre, at man får mest muligt ud af sin tur og i den forbindelse er der mange hjælpemidler tilgængelige; forudplanlagte ture, tour guides, byspil, samt mange andre. Ligemeget hvilken mulighed man er interesseret i, så er det altid en god ide først at undersøge, om andre har fået noget ud af samme mulighed tidligere. Dette kan man gøre hurtigt og nemt, via online anmeldelser fra tidligere kunder. Her på siden kan man læse mere omkring Escape Tours og deres udendørsspil for at lære mere om deres serviceniveau, priser og kvalitet.

Om Escape Tours
Escape Tours startede i Holland i 2019 og har i skrivende stund 50 byer inkluderet i deres valgmuligheder. Spillet er udviklet af SOS Events, en virksomhed bygget op omkring udendørsaktiviteter, der har mere end 26 års erfaring indenfor dette segment, og er blandt de største udbydere af aktiviteter i Holland.

Produkter og Services hos Escape Tours
En Escape Tour er et udendørs byspil, der foregår i og omkring centrum af den pågældende by. Ved at downloade virksomhedens app, som man derefter installerer på sin smartphone, bliver man ført gennem byen langs dens unikke og populære seværdigheder. Man har to timer til at løse alle spillets gåder, følge ledetrådene og besvare alle spørgsmål korrekt. Man kan ikke sætte spillet på pause, så derfor tager det præcis to timer fra start til slut.
Efter betaling vil man øjeblikkeligt modtage alle oplysninger og forklaringer via e-mail, samt via appen. Dette er et spil man selv udfører, hvilket vil sige at der er ingen instruktør på stedet, som forklarer byspillet yderligere. Man kan derfor starte spillet, når man har lyst og når det passer ind i kalenderen. Opgaverne man skal løse gennem spillet er varierende, og man kan f.eks. forvente vidensspørgsmål, fotoopgaver, søgninger og beregningsspørgsmål.
Når man har booket en Escape Tour, modtager man en e-mail med alle instruktioner og en login-kode. Denne kode er gyldig i 1 år efter reservationsdatoen.
Man skal kun indlæse sin Escape Tour én gang via virksomhedens app og når det er gjort, så bruger man ikke mere af sin internetpakke, når man er på farten. Dog kan det forekomme at man skal uploade et par billeder til appen, hvis dette er en del af de opgaver, man bliver stillet. Hvis man har en WiFi-forbindelse til at starte spillet, vil det således fungere, men har man ikke en forbindelse, mens man er igang med spillet, så vil billederne ikke blive uploadet under spillet. Der kræves yderligere en internetforbindelse for at modtage sine statistikker efter spillets afslutning.
Ønsker man at købe en Escape Tour, så kan man kun betale for en Escape Tour online. Man kan her vælge mellem følgende betalingsmetoder: iDeal, Maestro, Matercard, Visa, Giropay og Bancontact.

Komplimenter, Klager og Tips til Escape Tours
Har du tidligere prøvet et byspil fra Escape Tours? Kan du hjælpe andre interesserede med at blive klogere på, om det er 2 timer godt brugt, om spillet er nemt og hurtigt at installere og om appen fungerer som den skal? Så vil vi sætte stor pris på en skriftlig kundeanmeldelse her på siden omkring din oplevelse med denne virksomhed og deres spil.