DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hotelopia

  Rejseindustrien er blandt de største i verden og hver dag bliver der bestilt tusinder af rejser verden over. Derfor er der en lang række tjenester og hjemmesider, man kan benytte til at planlægge og bestille sin næste rejse. Skal man eksempelvis rejse til en eksotisk destination, hvor man ikke taler sproget på forhånd og derfor ikke kan forstå hvad der står skrevet på de lokale hjemmesider for hotelbestillinger, så vil man ofte benytte en tredjepartsjeneste til, at betille og betale for hotelopholdet. I den forbindelse afhænger man i høj grad af, at hjemmesiden er i stand til at formidle kontakt til det lokale hotel, således at der ikke opstår problemer med bookingen. I den forbindelse er det vigtigt at man undersøger markedet nøje for at sikre sig, at man vælger en pålidelig service. Den bedste måde at foretage den slags undersøgelse på, er ved at læse kundeanmeldelser fra andre rejsende, der har benyttet tjenesten før, og derfor kan enten anbefale eller fraråde deres services.

  Om Hotelopia

  Hotelopia er en del af Hotelbeds, hvilket er et globalt rejsebureau med hovedkontor i Palma de Mallorca (Spanien), der tilbyder services til omkring 30 millioner kunder fordelt mellem mere end 180 lande verden over. Hovedformålet med hjemmesiden er, at tilbyde forbrugere tjenester indenfor rejseindustrien: hotelbookinger, transfers, entrébilleter til forskellige seværdigheder ved feriedestinationen mm.

  Ferieoplevelser i Skagen

  Produkter og Services hos Hotelopia

  Hovedformålet med hjemmesiden for virksomheden Hotelopia er, at hjælpe rejsende forbrugere eller forretningsfolk med at finde og reservere hoteller og seværdighederenkelt og sikkert, samt til et prisniveau der passer ind i deres budget. Hos Hotelopia kan man vælge imellem en række forskellige hoteller og ferielejligheder i forskellige prisklasser. De tilbyder alt fra luksushoteller med fem stjerner og spaoplevelser, til simple lejligheder og værelser til en billig penge.
  Hotelopia reklamerer med, at de kan tilbyde hotelophold og ferielejligheder i de mest populære turistdestinationer på globalt plan, og at de dagligt arbejder på, at tilføje nye muligheder til deres hjemmeside. Bestiller man hos dem, kan man vælge mellem omkring94.000 hoteller, fordelt på circa7.500 forskellige feriedestinationer i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Caribien.
  Hjemmesiden har forskellige søgefunktioner, hvor man eksempelvis kan indtaste sine rejsedatoer og feriedestination, for derved at finde hoteller med ledige værelser for den ønskede periode. Man kan benytte sig af forskellige filtre, således at man kan sørge for kun at se relevante søgeresultater. Måske ønsker man kun at se på luksushoteller, det kan være at man har et stramt budget, eller hvis man er på forretningsrejse og derfor skal bo meget tæt på relevant kontorbygninger.
  Betaling via hjemmesiden er certificeret gennem Worldpay, hvilket betyder, at reservationer og betalinger er sikrede, og at alle indtastede informationer bliver krypterede for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed til transaktionerne. Booker man via deres hjemmeside, kan man betale med enten Visa, Mastercard eller Paypal.

  Komplimenter, Klager og Tips til Hotelopia

  Har du bestilt hotelværelse, fly eller oplevelser gennem Hotelopia, så vil vi rigtig gerne høre fra dig her på siden. Hjælp andre rejsende med at beslutte, om deres næste ferie skal planlægges ved brug af denne tjeneste, eller om de bør foretage deres bestillinger via en anden hjemmeside.

  Hotelopia
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Hotelopia

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Hotelopia et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Hotelopia I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Hotelopia?

  Hotelopia er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Lavpris Ferier, Storbyferier, Overnatninger, Grupperejser, Flybilletter, Dagture og Aftenoplevelser

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotelopia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.