DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser I am sterdam

  Ved du hvordan du får mest ud af din ferie i den hollandske hovedstad, Amsterdam? Når man er på storbyferie, handler det om at få set så meget af byen som muligt, opleve berømte attraktioner og blive inspireret af alt hvad byen har at byde på. Men hvis man ikke ligefrem bor i byen, kan det både blive dyrt, forvirrende og stressende. Hvordan kommer man nemmest rundt? Hvad er lige de vigtigste attraktioner? Er alle attraktionerne i midtbyen, eller kan det være det værd at tage et lille smut i udkanten? På siden her kan du læse om I amsterdam, som mener at have svaret på alle dine storbyferie-kvaler.

  Om I amsterdam
  I amsterdam tilbyder City Cards, der skal gøre det nemt at opleve alt hvad Amsterdam har at tilbyde. Kort kan købes over deres webshop, hvor man også kan læse blogindlæg om at arbejde, bo og rejse i Amsterdam. Derudover kan kortene købes i virksomhedens to fysiske lokationer ved ankomst til Amsterdam. Der er to ugers fortrydelsesret på kortet og det kan afbestilles ved at sende en email til citycard@iamsterdam.com.

  Produkter og Services
  Den hollandske hovedstad har masser af interessante seværdigheder såsom Van Gogh Museet, Rembrandts hus og Rijksmuseum. I amsterdam City Card giver adgang til 70 museer og attraktioner. Amsterdam er kendt som en af de største cykel-byer i verden. Cykel er den absolut bedste måde at opleve storbyen på ifølge populære rejseguides. Næstbedst er offentlige transportmidler. I amsterdam City Card giver adgang til cykelleje,metro, tog og bus samt kanalrundfarter i Amsterdam, Haarlem og Zaanse. Derudover giver kortet rabat på adskillige restauranter og teatre samt udflugter. Man kan vælge at tilføje Amsterdam Regional Travel Ticket til sit City Card og opleve verdenen lige udenfor den berømte hovedstads dørtærskel.
  Kortet kan afhentes på to lokationer. Vil man være lidt på forkant, kan man afhente det allerede i lufthavnen ved I amsterdam Visitor Center. Har man allerede arrangeret transport fra lufthavnen, eller ankommer man evt. via tog, kan kortet også afhentes på Amsterdam Central Station. Kortet afhentes ved at fremvise sin voucher, enten på sin smartphone eller på print. City kortet aktiveres når det for første gang tages i brug. I amsterdam tilbyder City Cards, der er gyldige i 1-5 dage.
  Det er vigtigt at notere sig, at det ved udvalgte museer er nødvendigt at reservere en tid i forvejen. Dette gøres via hjemmesiden iamsterdam.com/timeslot.
  Er du som mange andre, og ønsker at se dit kort på forhånd, så du kan planlægge din ferie i detaljer? I amsterdam har udviklet enapp, der viser hvor man får rabat, gemmer dine lokationer og giver dig mulighed for at planlægge din storbyferie.

  Komplimenter, Klager og Tips til I amsterdam
  Når man er på ferie er der begrænset tid. Derfor er det så vigtigt at planen holder. Du kan hjælpe rejsende med at få den bedst mulige tur til Amsterdam ved at efterlade en anmeldelse af I amsterdam. Har du prøvet I amsterdams City Cards? Gav de adgang til de attraktioner du ville se? Er kortet nemt at benytte? Aktiverede kortet, og virkede det som det skulle? Er app´en brugervenlig? Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ferieoplevelser i Søndervig

  I am sterdam
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om I am sterdam

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er I am sterdam et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af I am sterdam I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette I am sterdam?

  I am sterdam er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Storbyferier

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van I am sterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.