Italia Rail

Alle anmeldelser

Italia Rail

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo DFDS
DFDS
0 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Logo Disneyland Paris
Disneyland Paris
0 anmeldelser

Disneyland Paris, der hvor eventyret starter. der er mange, som er vokset op med at se, læse og lege med det legetøj, som er disneykon...

Logo Center Parcs
Center Parcs
0 anmeldelser

Ferie, alene ordet giver os smil på læben, og vi glædes til den ferie, vi skal holde i år, eller vi mindes med glæde ...

Logo Eliza Was Here
Eliza Was Here
0 anmeldelser

Middelhavsområdet trækker generelt i rigtig mange danskere. Både om sommeren, hvor der er mere sol og højere temperaturer,...

Italia Rail

Mange rejsende verden over mener, at togpas er et spændende valg, hvis man er op udkig efter en billigere og mere fleksibel rejseform. Specielt hvis man planlægger at rejse vidt omkring i et eller flere lande, og hvis man endnu ikke har planlagt hele ruten, men istedet ønsker at kunne rejse rundt spontant, så kan et togpas potentielt være et passende valg, da denne type pas normalt giver adgang til de fleste jernbanestrækninger. Er dette en mulighed man overvejer, bør man dog altid huske at undersøge de forskellige muligheder grundigt, før man booker. Det er især vigtigt at gøre sig klar på, hvor lang tid billetten strækker sig over, samt hvilke jernbanestrækninger, der er inkluderet. I den forbindelse kan man med fordel læse kundeanmeldelser igennem fra andre rejsende, der allerede har benyttet samme togpas, således at man gennem deres tips og erfaringer, kan vurdere om det pågældende togpas kan leve op til de krav og behov man har til sin egen rejse.

Om Italia Rail
Virksomheden Italia Rail blev oprettet i 2004 og har i dag kontorer spredt ud over hele verden, herunder i USA, Canada, Australien og Storbritannien. Virksomheden har specialiseret sig indenfor togpas, hvor deres fokus er tog på tværs af hele Italien, samt mange steder i Europa. I den forbindelse kan man hos Italia Rail købe togpas til mere end 80.000 højhastigheds- og regionale togruter. Disse inkluderer kendte services som EurostarFrecciabianca InterCity & EurocityTGV, Eurail, Interrail samt mange flere. 

Produkter og Services hos Italia Rail
Virksomheden ItaliaRail har som mission at gøre det nemt og billigt for deres kunder, at købe italienske og europæiske billetter til tog online. Via deres online platform kan man både købe billetter beregnet til endagsture, samt mere fleksible, flerdages togkort, der strækker sig over længere perioder. Man kan benytte deres platform fra alle steder i verden og på en lang række forskellige enheder, herunder smartphone, Ipad, PC og Laptop. Derudover kan man via deres hjemmeside finde en lang række oplysninger omkring italienske togrejser, detaljerede oplysninger om Italiens store byer, tog og tilhørende togstationer. Derudover kan man finde tips og ideer til at rejse med tog gennem Italien, herunder hvad man bør pakke til sin rejse, hvordan man bedst kan planlægge sin tur, samt hvilke attraktioner, der anbefales under rejsen.
Virksomheden har via deres platform direkte realtidsforbindelse til det italienske jernbanereservationssystem, hvilket de selv forklarer giver dem mulighed for, at tilbyde deres kunder fordelagtige priser og et bredt udvalg af afgange.
Som kunde hos dem har man yderligere adgang til online support via virksomhedens chat helpdesk med der kan hjælpe med både viden, vejledning og ekspertise indenfor jernbaner, togrejser og ligende.
Køber man togpas hos Italia Rail, så tilbyder de ekspresforsendelse i hele verden, i forbindelse med køb af Eurail eller InterRail Pass.

Komplimenter, Klager og Tips til Italia Rail
Har du mulighed for at hjælpe andre med at planlægge deres næste togrejse, således at de får de bedste chancer for at få en god tur ud af det? Hvis du tidligere har rejst med Italia Rail og har mulighed for at skrive en kundeanmeldelse omkring dine oplevelser med denne virksomhed her på siden, så kan det være til stor gavn for alle andre der læser med her, for at lære mere omkring deres togpas.