Jet Radar

Alle anmeldelser

Jet Radar

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Skytours
Skytours
0 anmeldelser

Skytours er et af de firmaer, som har forstået, at verden i dag er blevet mindre. Folk kan via internettet komme ud til de fjerneste afkroge,...

Logo Trainline
Trainline
0 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Logo Sunweb
Sunweb
0 anmeldelser

Sunweb er rejser, solrejser, og det er et meget konkurrencepræget marked, som de opererer i så der er ikke plads til fejltrin. Sommeren...

Logo Flybillet
Flybillet
0 anmeldelser

Ferien står for døren, og når du skal finde der, hvor du skal hen, så er der altid nogen, som står klar, men hvis du...

Jet Radar

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da salget af flybilletter i Rusland blev liberaliseret og e-billetsalg blev tilladt.

I maj 2012 udgav Jet Radar en engelsk version af virksomhedens vigtigste webfunktioner. Siden da har den engelske version udviklet sig til et selvstændigt projekt med 535 flyselskabspartnere og samarbejde med 35 rejsebureauer verden over. I februar 2014 modtog selskaberne en investering på 10 millioner dollars fra iTech Capital, som efterfølgende tog en minoritetsandel i selskabet.

Jet Radars hovedkvarter ligger i Phuket, Thailand. Der er yderligere kontorer i Sydney, Hong Kong, Moskva og Sankt Petersborg. Jet Radar er iPhone, iPad og Android kompatibel. Appen viser priser inklusive moms. Appen kan downloades i Google Play eller AppStore. Den er meget let at bruge og kan også komme med gode forslag til mulige rejsedestinationer du kan besøge.

Jet Radars rejseprodukter
Jet Radar er en rejsesøgemaskine, der giver brugerne mulighed for at sammenligne flyselskabers priser og tilbud og specialisere sig i billige flyrejser. De er flersproget og bugere kan søge på engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk. Virksomheden drives af Go Travel UN Limited og tilbyder desuden lokale søgemaskiner til det russiske marked, herunder Aviasales.ru, virksomhedens søstermærke. Der er også en thailandsk version af hjemmesiden, som blev lanceret i november 2013.

Jet Radar viser online flytilbud og rejsepakker fra hele verden. Til dato opererer Jet Radar på 14 markeder rundt om i verden, herunder USA, Storbritannien, Tyskland og Australien. I 2014 lancerede Jet Radar Magic Fare, et værktøj, der sigter mod at finde de laveste priser for langdistanceflyvninger med mellemlandinger ved at søge gennem forskellige priser for flyvninger. ECO Rank er et af Jet Radars filtre. Den bruger en ICAO-tilgang til at identificere flyvninger med mindre skadelige emissioner. ECO rangerer flymuligheder baseret på emissioner, trafikprognoser og flyets rækkevidde. 

Komplimenter, klager og tips til Jet Radar
Har du nogensinde brugt nogen af ​​de tjenester, som Lemonade tilbyder indenfor flybilletter? I så fald opfordrer vi dig kraftigt til at dele din oplevelse med dem omkring dig. En af de bedste måder at gøre dette på er at skrive en brugeranmeldelse online. I din brugeranmeldelse skal du ikke være bange for at nævne både de positive og negative aspekter af den tjeneste, du bruger. Og tøv ikke med at dele dine tips med andre!

Hvis du har nogen klager over, hvordan Jet Radar fungerer, kan du også gøre det i din brugeranmeldelse. På denne måde hjælper du ikke kun andre med at finde ud af, om Jet Radar er pengene værd, men du vil også hjælpe virksomheden med at forbedre og udvide deres produkter. Med det i tankerne opfordrer vi dig kraftigt til at skrive en Jet Radar anmeldelse, der inkluderer både de positive og negative oplevelser, du har haft med tjenesten. På denne måde hjælper du din familie, venner og andre mennesker med at beslutte, om de vil give Jet Radar en chance eller ej.

Vi glæder os til at høre om din erfaring, som helt klart vil inspirere andre potentielle kunder til at træffe det rigtige valg.