DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Landal

  Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige feriesteder og boliger der er tilgængelige. Det kan kræve lang tid at søge eller ringe rundt, sammenligne priser og finde noget i nærheden.

  Om Landal

  Landal GreenParks er en del af den største udbyder af ferieparker og ferieboliger i Europa. Med mere end otte millioner feriegæster om året, så giver Landal dig en ferieoplevelse i høj kvalitet. Med mere end 13.000 overnatningssteder i Tyskland, Belgien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet, Danmark, England og Ungarn. Dette sikrer at Landal godt finde et sted til dig, hvor du vil kunne få den bedste oplevelse.

  Vores rejser og oplevelser i 2016 // Dansk rejseblog // Opdagelse.dk

  Produkter og tjenester

  Landal har et specifikt fokus på naturen, så du kan holde ferie tæt på kysten, i bjergene, heden eller skove. Disse parker inkluderer en masse forskellige aktiviteter, som f.eks. cykling og golf. Hvis du gør brug af et af deres mange parker, så får du også fri adgang til deres badeland og den naturskønne lokation. I deres priser er der også inkluderet slutrengøring. Uanset hvor mange i er, så skal der nok være plads til jer, eftersom Landal har huse der passer til 18 personer. Det er ikke alle feriesteder det er tilladt at have kæledyr med, men dette er tilladt ved Landal så længe du oplyser det når du booker. Hvis du gerne vil læse om deres aktiviteter, så kan du gøre dette på deres hjemmeside eller ved at bruge deres app. Hvis du gerne vil have mere dybdegående information aktiviteterne tilgængelige, så kan du læse om dette på deres hjemmeside. Der er også aktiviteter ude for parkerne, dette er f.eks. vandreture, surfing, kano og mere. Med deres mere end 95 ferieparker i Europa, burde der være et sted der passer til lige det du vil opleve. En ekstra fordel ved at gøre brug af Landal ferieparkerne, er at 95% af deres parker er stemplet som bæredygtige. Hvis du leder efter ferieparker i Danmark, så kan disse også ses på deres hjemmeside. Derudover står der også information om deres rabatter og mere.

  Kundeservice og klager

  På deres hjemmeside kan der ses en procedure, der forklarer hvordan man kan klage hvis dette er nødvendigt. Hvis du har spørgsmål til noget andet så har Landal GreenParks en sektion med ofte stillede spørgsmål, hvor der står information om ferieparkerne, reservation, ændring af dato og en masse andet. Her kan du vælge et af de mange muligheder og få information der beskriver det i flere detaljer. Hvis du ikke kan finde den information du leder efter på deres hjemmeside, så kan du også kontakte deres kundeservice ved at ringe til 70232030alle dage fra kl. 08:00-20:00. Du har også mulighed for at sende dem en mail til info@landal.dk hvor du så vil få svar inde for 24 timer.

  Anmeldelse

  Hvad synes du om Landal GreenParks? Dette kan du skrive om på denne side. Hvis du før har brugt et af deres mange ferieparker, så kan du beskrive dit ophold her. Du kunne også beskrive hvordan deres udvalg af aktiviteter var, lige så vel som deres priser.

  Landal
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Landal

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Landal et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Landal I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Landal?

  Landal er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Specielle Rejser, Overnatninger

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Landal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.