DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Selectcamp

  Vi er midt i den store sommerferieperiode, så åbner verden en smule op, og derfor er der mange som leder efter et godt sted at booke deres ferie. Det kunne sagtens ske, at dem, som søgte et firma, kunne bruge Selectcamp, for der kan du nemlig bestille din ferie til hele familien med destinationer, som du aldrig vil glemme. Det kan være den ultimative middelhavsferie eller en ferie, hvor I virkelig kommer ud i naturen og få unikke oplevelser, som I kan nyde på de kolde vinteraftener, når i kigger på billederne.Det er dog ikke de eneste muligheder, der er mange andre gode destinationer, så det er helt op til den enkelte.

  Om Selectcamp

  Selectcamp er startet for snart 30 år siden, og de har fra starten af specialiseret sig i, at du som kunde kan komme ud på en luksuscampingtur. Camping har altid været noget, som har betydet, at man tog afsted, sov i telt og spiste de fisk, som man ellers kunne fange, og lykkedes det ikke, så stod den ofte på dåsemad eller en sandwich. Men fisk eller andet, som man selv fanger, smager nu bedst. Men hos Selectcamp er det mere komfort og nydelse af omgivelser eller de seværdigheder, der er i nærheden, mens du også nyder at være ude og campe. Men med hjemlig luksus som en del af det.

  Mountainbike I DBP Adventures

  Services hos Selectcamp

  Hos Selectcamp får du camping, som du aldrig har oplevet det før, for selvom der kan være både lejrbål og en masse andet, så er det kombineret med en masse luksus, som du slet ikke kan finde andre steder. Selectcamp lader dig vælge mellem mange forskellige destinationer, og den giver dig en god mulighed for, at du kan finde lige den destination, som kommer til at passe dig og din familie, eller hvem du rejser med. Det er en løsning for hele familien, også for dem, som er mere sofakartoffel end udendørstypen, for det er jo luksuscamping for dem, som vil det.

  Klager og kundeservice

  Når du har med mennesker at gøre, så vil der hver dag være masser af henvendelser, og der vil også være nogen, som klager. Vil du have fat i Selectcamp med enten det ene eller det andet, så er det ganske let, for på deres meget overskulige hjemmeside finder du både mail og telefonnummer. For Selectcamp er det ligegyldigt, om det er med en klage eller noget andet. Det er samme gode service, og de svarer hurtigt og kompetent på alle henvendelser, for hos Selectcamp fortjener alle den samme gode service.

  Anmeldelse af Selectcamp

  Når du finder et nyt firma, som du måske ønsker at handle med, så gør du nok som os andre - går ind og tjekker firmaet på hjemmesider, som viser, hvad andre mener om dem. Nu er der så kommet en ny hjemmeside. Det er en hjemmeside, hvor du som forbruger kan bedømme de firmaer, du handler med. Siden giver dig mulighed for at bedømme firmaer mere konstruktivt og meget mere objektivt, så det er noget, som mange andre forbrugere vil finde meget brugbart i fremtiden og måske endda firmaerne selv, hvis de vil lytte til den konstruktive kritik.

  Selectcamp
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Selectcamp

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Selectcamp et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Selectcamp I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Selectcamp?

  Selectcamp er for hovedparten aktiv I Rejser og Oplevelser, mere specifikt med Specielle Rejser, Sol og All-Inklusive Ferie, Overnatninger

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Selectcamp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.