DanskeAnmeldelser
  Firmaer (10)

  Specielle Rejser

  Har du altid drømt om at rejse langt væk? Se hvordan andre kulturer uden for Europa lever og har du lyst at ride på elefanter i Asien eller se hvordan folk lever i Brasiliens fattige byer, opleve strande i Mexico eller måske opleve operahuset i Sidney, bade på Bali eller trave gaderne i New York tynde? Hvor skal du lede, hvilke rejsebureauer er bedst til netop din drømmerejse? Vi har lavet en liste over både de virksomheder der tilbyder den helt specielle rejseoplevelse og over de der kan tilbyde mere mainstream langturs rejser. Måske med rejseleder til at få dig gennem alle de specielle oplevelser du altid har drømt om. Find ud af hvilket rejsebureau du skal vælge, læs om oplevelser, gode som dårlige, ris og ros, klager og erfaringer alt sammen noget der kan hjælpe dig når du skal beslutte dig for din næste rejseoplevelse lang vejs hjemmefra. Skriv også din egen når du har været afsted, del dine oplevelser så andre kan få glæde af det du har oplevet på godt og ondt.

  Mere info om Specielle Rejser firmaer

  Har du nogensinde overvejet en Golfrejse? Du er bestemt ikke den eneste og det er også grunden til, at der er langt flere udbydere af golfrejser end du forestiller dig. De er måske ikke alle sammen så kendte men de findes. Det er derfor vi har lavet en oversigt over alle de rejsebureauer, der tilbyder Golfrejser. Populære destinationer for Golfrejser inkluderer Tyskland, Frankrig og særligt Spanien, der også har fordele på grund af det gode vejr. Golfbanerne og kvaliteten af faciliteterne er også værd at kigge på inden du booker din næste Golfrejse. Mindre kendt men ikke mindst ligeså smukt og interessant er USA og Tyrkiet som rejsemål for Golffans. Læs erfaringer fra andre brugere og bliv inspireret til, hvilket rejsebureau, der skal arrangere din næste rejse.

  Hvem drømmer ikke om at sejle på et af de store krydstogtskibe? Slappe af på dækket i solen hele dagen meden du nyder Cocktails og underholdning. Eller gå under dækket til biografen og se en film du længe har villet se men aldrig fandt tid til at gå i bio og se. Alt i medens du krydser det Caribiske Hav, Fiji, er på vej i havn ved Dubai eller sejler rundt om New Zealand. Fantastiske oplevelser venter forude, men du behøver naturligvis at finde den bedste udbyder af dine rejser. Du starter måske i Århus eller København, hvem kan hjælpe dig med at sørge for at du får præcis det ud af dit rejsebudget du kan få. Læs her og få inspiration, læs om oplevelser fra andres rejser, gode og dårlige så du kan vurdere, hvor du selv skal bruge dine penge. Find svar på spørgsmål, du ikke finder svar på, på udbydernes net sider, find ud af hvordan andre har oplevet deres rejse med det firma du kigger på. Spar dig selv for dårlige oplevelser og kom godt i mål med din næste rejse.

  Den helt ideelle, aldeles perfekte bilrejse, hvordan finder du den? Og hvad indgår? Mange mener den perfekte biltur er at bare tage af sted og se, hvor hjulene og bærer dig hen. Det kan selvfølgelig føre til mange sjove og spændende historier, der kan være aldeles positive eller helt i den anden grøft og kedelige oplevelser folk gerne havde været foruden. Andre mener den perfekte bilrejse er planlagt helt ned i den sidste detalje, hvad du end foretrækker, kig på siden her og find den hjælp du behøver til inspiration eller til at booke din næste rejse. Måske vil du campere måske er du mere interesseret i hoteller langs motorvejen, moteller eller at stoppe ind i byer på vejen. Måske overvejer du at køre en tur ned gennem Tyskland for at ende op i Italiens smukke landskaber eller til Frankrig og smage på spændende vin direkte fra vingårdene. Eller hvad en tur til Østrig og gå i Alperne? Kun fantasien sætter grænser, find din inspiration fra andres oplevelser på denne side og del endelige dine egne gode som mindre gode oplevelser så andre kan få glæde af alt det du har oplevet.