12Go

Alle anmeldelser

12Go

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 anmeldelser

Hvis du skal booke et fly, da har du mange muligheder at vælge mellem – Men hvilket flyselskab skal du montrods rette snuden mod? Qatar...

Logo Emirates

Emirates

1 anmeldelser

Overvejer du at flyve med Emirates, men kender måske ikke så meget til flyselskabet? Hertil er en af de mest brillante egenskaber ved i...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Hotelopia

Hotelopia

1 anmeldelser

Rejseindustrien er blandt de største i verden og hver dag bliver der bestilt tusinder af rejser verden over. Derfor er der en lang ræk...

12Go

Når man rejser til udlandet, hvor finder man så de bedste billetter og rejseformer? Det kan i nogle tilfælde være besværligt at finde og bestille rejsebilletter indenlands, i lande hvor man ikke snakker lokalsproget og derfor ikke kan gennemskue alle de vigtige informationer. Online kan man nu finde mange rejseplatforme der kan hjælpe med dette, og facilitere billetkøb og søgning mellem globale kunder og udbydere fra hele verden. Det anbefales i den forbindelse altid, at man læser anmeldelser igennem fra andre kunder, der allerede har benyttet en platform, således at man kan sikre sig, at man får valgt den bedste service til netop ens behov. 

Om 12Go
Virksomheden 12Go blev etableret i 2012 i Singapore og har i dag hovedkontor i Bangkok, samt kontorer på Cypern og i Singapore. Gennem deres online platform tilbyder 12Go kunder over hele verden med at finde og bestille forskellige former for transporttjenester til deres rejse. Virksomheden har over 150 ansatte fordelt på deres kontorer i forskellige lande, samt ansatte der arbejder fra alle verdens hjørner som fjernansatte.

Produkter og Services hos 12Go
På hjemmesiden 12Go ksn man finde en lang række forskellige rejsetjenester samlet på en enkelt platform, hvor man kan sammenligne og købe billetter til fly, tog, færger, taxaer m.fl. Denne tjeneste henvender sig både til virksomheder og privatpersoner fra hele verden, der kan anvende platformen fra alle steder i verden.
Virksomhedens strategi er, ifølge dem selv, at bringe tjenesteudbydere sammen på deres platform, i stedet for at lade dem konkurrere mod hinanden og de har i den forbindelse en liste af partnere, der har services tilgængelige på deres platform.

Denne online platform har en søgefunktion, der lader brugere søge på forskellige destinationer, således at man indtaster hvor man ønsker at rejsen skal starte, hvor man vil hen, hvilken rejsedato man ønsker, samt om det er en enkeltrejse eller returrejse. Herefter bliver man præsenteret for forskellige tilgængelige rejseformer og billetter der er relevante i forhold til de oplysninger man har indtastet. Dette kan være både via tog, fly, bus, samt mange andre, til destinationer såsom Trang i Thailand, Hue i Vietnam, Rom i Italien, samt mange andre populære turistdestinationer.

Bestiller man hos 12Go, så modtager man med det samme en betalingsbekræftelse og i de fleste tilfælde yderligere en PDF-voucher, der kan anvendes som den gyldige billet for rejsen. Da der er mange forskellige udbydere af billetter og transport på denne platform, så kan det variere, hvorledes og hvornår man modtager sine billetter. I mange tilfælde kan man modtage fysiske billetter med posten og virksomheden tilbyder international forsendelse med DHL som anbefalet post. Dette er en service man betaler ekstra for og som betyder, at man ikke længere kan ændre eller refundere sine billetter, så snart de er blevet afsendt.

Komplimenter, Klager og Tips til 12Go
Hvis du har erfaring med 12Go og kan beskrive en købsoplevelse du har haft med denne virksomhed, så vil vi sætte stor pris på en brugeranmeldelse her på siden. Dette vil være en stor hjælp for andre danskere, der læser med på denne side for at lære mere omkring 12Go, da de kan spare både tid, penge og ressourcer ved at lære fra dine tips og råd omrking denne virksomhed.