4 Travel Friends

Alle anmeldelser

4 Travel Friends

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

4 Travel Friends

Ferier er ofte de tidspunkter, hvor folk vælger at rejse til udlandet og se resten af verden, udenfor Danmark. Dog er det ofte sådan, at når man bevæger sig væk hjemmefra, så er man ofte mindre bekendt med andre landes gode ferieområder, spændende oplevelser og mindre kendte seværdigheder, man kan besøge. Derfor er der et stigende antal danskere der vælger, at arrangere deres rejser gennem rejsearrangører, således at de kan nyde godt af deres lokale viden og modtage hjælp i forbindelse med at vælge og booke den perfekte ferie på linje med netop deres personlige ønsker. Dette kan vise sig at være en stor hjælp, i langt de fleste tilfælde - dog bør man huske, at undersøge de respektive rejsearrangører, før man handler hos dem. Dette kan gøres nemt og hurtigt, ved at læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der tidligere har benyttet dem. Dermed kan man læne sig op af deres erfaringer og være mere sikker på, at man får den perfekte ferie bestilt.

Om 4 Travel Friends
Virksomheden ATF - A Travel Factory GmbH ejer og driver hjemmesiden 4 Travel Friends, der tilbyder ferieophold til rejsende i Tyskland, Italien, Kroatien og Østrig. 

Produkter og Services hos 4 Travel Friends
På virksomhedens hjemmeside kan man anvende en søgefunktion, hvormed man kan finde og booke hoteller i forskellige rejsedestinationer i lande som Østrig og Tyskland, på netop de datoer hvor man kunne tænke sig at rejse. 4 Travel Friends tilbyder en lang række ophold, herunder halvpension, overnatning med morgenmad inkluderet, ferielejligheder uden forplejning, hvor man selv skal sørge for mad og drikke, samt andre. Virksomheden har særligt fokus på aktive rejser og opdagelsesrejser og kan hjælpe kunder med at planlægge en ferie, der inkluderer en række forskellige elementer.

Tager man eksempevis til Tyrol, så anbefaler 4 Travel Friends at man kan tilmelde sig selv og sin rejsegruppe til en guidet vandretur, der kan vare alt fra en enkelt dage til en uge, hos en bjergskole, eller man kan vælge at tage afsted og udforske området og bjergene på egen hånd.Man kan derudover leje cykler, eller deltage i et klatrekursus på en af de mange alpin- og klatreskoler, der befinder sig i området. Tager man istedet til Garda søen i Italien, så anbefaler virksomheden at man besøger en eller flere af de populære, store forlystelsesparker. Her findes blandt andet Gardaland, der har en lang række rutsjebaner, eller Canevaworld, der tilbyder besøgende gæster et omfattende vandland med forskellige attraktioner for hele familien. I samme område kan man yderligere købe tøj og lokale italienske specialiteter, såsom pasta, ost eller oliven, samt tage til Milano, der er en kendt modeby med mange specialbutikker og luksusvarer, der byder velkommen for besøgende turister fra hele verden. 

Komplimenter, Klager og Tips til 4 Travel Friends
Hvis du har rejst til Østrig, Tyskland eller andre destinationer, hvor din rejse var bestilt gennem 4 Travel Friends, så kan du hjælpe andre danskere med at planlægge deres næste ferie. Hvordan? Ved at skrive en kundeanmeldelse af virksomheden her på siden, kan du dele dine tipsog gode råd til andre, der overvejer at bestille ferie gennem denne virksomhed.