Air Malta

Alle anmeldelser

Air Malta

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 anmeldelser

Hvis du skal booke et fly, da har du mange muligheder at vælge mellem – Men hvilket flyselskab skal du montrods rette snuden mod? Qatar...

Logo Emirates

Emirates

1 anmeldelser

Overvejer du at flyve med Emirates, men kender måske ikke så meget til flyselskabet? Hertil er en af de mest brillante egenskaber ved i...

Logo Flyforsinkelse

Flyforsinkelse

1 anmeldelser

At rejse med fly kan give en masse oplevelser. Disse oplevelser er dog ikke altid positive, eftersom den rejse man har brugt tid på at planl&...

Logo Sunweb

Sunweb

1 anmeldelser

Sunweb er rejser, solrejser, og det er et meget konkurrencepræget marked, som de opererer i så der er ikke plads til fejltrin. Sommeren...

Air Malta

Air Malta er flyselskabet på de maltesiskeøer. De er stolte af at forbinde Malta med over 35 større byer i Europa og Middelhavet. I samarbejde med deres partnerflyselskaber tilbyder de bekvemme forbindelser til mange andre destinationer i Nordamerika og Mellemøsten.

1974 var et betydningsfuldt år for deres land. Air Malta startede sin drift den 1. april, og Malta erklærede sig selv som en republik senere samme år. Etableringen af ​​Air Malta var et af de første tegn på, at en ung nation dyrkede sin identitet og gjorde sin stemme hørt internationalt. Ved at skabe pålidelige flyforbindelser til og fra større europæiske byer var Air Malta i stand til at støtte den økonomiske og kulturelle udvikling af øerne. Som nationens flagskib har deres rolle altid været en ambassadør for de maltesiske øer.

Moderne Malta er et kosmopolitisk land, der kombinerer den hævdvundne middelhavskultur med en livlig, moderne tilgang til livet.

Som landet har ændret sig, har Air Malta det også. De er gået i gang med en omfattende gennemgang af flyselskabets strategi og drift.

Air Malta gennemgår en grundlæggende omstrukturering, styret af EU's statsstøttekrav, som skal sikre en bæredygtig og rentabel fremtid for Air Malta. Mens de stadig er i denne forandringsproces, er fremskridtene håndgribelige og bliver målt i forhold til udfordrende milepæle.

Deres team arbejder hen imod varig succes, som vil blive opnået uden at gå på kompromis med servicen og ved at tilbyde bedre værdi for pengene.

Som en del af denne proces har de lanceret en ny brandidentitet. Deres farverige nye farve kan ses i hele flåden.

Deres nye look er mere end bare overfladisk. Det afspejler nøjagtigt deres mere proaktive rolle som destinationsflyselskabet på de maltesiske øer; en virksomhed, der er 100 % dedikeret til øernes besøgende og beboere.

Deres mission er endnu mere ambitiøs. Deres mål er at blive anerkendt som et af verdens førende destinationsflyselskaber.

Air Malta's filosofi
Som destinationsflyselskab sigter de efter at stille deres dybe forståelse af Malta til rådighed for dig. De er overbeviste om, at deres erfaring og viden om øerne vil hjælpe dig med at få større udbytte af dit ophold på Malta, Gozo og Comino. Deres mål er at fungere som din dedikerede destinationspartner og hjælpe dig med at udnytte det utal af muligheder, du har til rådighed for både fritid og forretning.

Air Malta er her for at tjene dig. Uanset om du er en fritidsgæst, en forretningsrejsende eller en fastboende på vej til udlandet, tilbyder de en række ekstrafunktioner, der er skræddersyet til dine behov - til lands og i luften.

Deres forpligtelse til attraktive priser og værdi for pengene er central for den måde, de driver forretning på. På denne hjemmeside finder du altid de bedste tilgængelige priser og kan finde ud af om alle vores særlige tilbud og information om destinationer, der passer til dine præferencer og rejsekrav.

Air Malta's inspiration
De maltesiske øer er deres daglige inspiration. Selvom de er et af mange flyselskaber, der flyver til øerne, adskiller de sig fra deres konkurrenter ved at bringe dig i kontakt med den rigdom af kultur, mennesker og steder, der afspejles i Malta i dag.

De er heldige at have dedikeret personale, der er klar til at formidle Malta med passion og hjælper dig med alle spørgsmål, du måtte have om øerne eller din rejse med deres virksomhed.

Air Malta's fremtid
Air Malta er mere end nogensinde i hjertet af øerne og dets befolkning, og sammen er de optimistiske med hensyn til fremtiden.

Det er deres daglige mission at arbejde sammen for at opnå de exceptionelle standarder for rejseoplevelse, som de stræber efter hos Air Malta. Deres stolthed over at gøre et godt stykke arbejde for deres kunder vil fokusere deres individuelle og kollektive indsats.

Deres fremtid ligger i at gøre det endnu nemmere for dig at opdage de maltesiske øer og vende hjem med et flyselskab, der virkelig er engageret i dine og Maltas interesser.

Hvordan var det at prøve Air Malta?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Air Malta. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.