Avianca

Alle anmeldelser

Avianca

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Avianca

Avianca er et colombiansk flyselskab. Det har været Colombias flagskib siden den 5. december 1919, hvor det oprindeligt blev registreret under navnet SCADTA, og har hovedkvarter i Bogotá, med hovedhub i El Dorado International Airport. Avianca er flagflyselskab for en gruppe på otte latinamerikanskeflyselskaber, hvis aktiviteter er kombineret til et enkelt flyselskab gennem et codesharing-system. Avianca er det største flyselskab i Colombia og det næststørste i Latinamerika efter Chiles LATAM. Avianca og dets datterselskaber har det mest omfattende rutenetværk i Latinamerika. Før fusionen med TACA i 2010 var virksomheden 100% ejet af Synergy Group, et sydamerikansk holdingselskab grundlagt af Germán Efromovich og specialiseret i lufttransport. Det er noteret på den colombianske børs.

Gennem SCADTA er Avianca det næstældste flyselskab i verden, der stadig eksisterer efter KLM, der fejrer sit 100 års jubilæum i december 2019. Det er det ældste flyselskab på den vestlige halvkugle. Det blev et officielt medlem af Star Alliance den 21. juni 2012, efter en proces, der tog omkring 18 måneder efter den første annoncering af invitationen til at tilslutte sig alliancen. Den 10. maj 2020 indgav Avianca kapitel 11 konkurs ved en domstol i New York City og likviderede sit datterselskab Avianca Perú, og blev et af de største flyselskaber, der indgav en konkursbegæring på grund af COVID-19-pandemikrisen.

Flyselskabet fører sit flag under navnet Sociedad Colombo Alemana de Transporte Aéreo, SCADTA. Der etableres et rutenetværk med en flåde på 25 fly. I september 1920 blev den første flyvning opereret mellem Barranquilla og Puerto Berrío, og i 1929 blev andre regulære ruter søsat mellem byerne Girardot, Bogotá og Neiva.

Udvidelse til Latinamerika
Efter at have fløjet i Colombia blev navnet Aerovías Nacionales de Colombia S.A. vedtaget den 14. juni 1940 og flyvninger til Quito, Lima, Panama, Miami, New York og Europa blev lanceret. Et årti senere tog Avianca den colombianske delegation med til de olympiske lege i Australien for første gang efter en 71-timers flyvning.

Avianca ledte altid efter innovationer og forbedringer i sine operationer og indsatte sit første jetfly, og nye modeller blev brugt på dets ruter: Boeing 720B og 737-100. I 1976 konsoliderede Avianca sig som det første latinamerikanske flyselskab, der brugte 747 jumboen. I 1981 blev Avianca Air Bridge Terminal indviet til nationale ruter, og i begyndelsen af ​​halvfemserne blev de mest moderne fly anskaffet under navnet Christopher Columbus og Américo Vespucio.

Alliancer
Tre virksomheder fra luftfartssektoren slår sig sammen: Avianca, SAM og HELICOL. I 2002 oprettes Aces. Efter opløsningen i 2005 er virksomheden registreret som Aerovías del Continente Americano S.A. og tager den første Airbus A320 i drift. Flyselskabet begynder at blive børsnoteret.

I 2009 er alliancen med TACA formaliseret og dens strategiske position i regionen styrket. Avianca bliver et mere innovativt flyselskab og i 2011 lanceres det forenede frequent flyer-program LifeMiles. Tolv nye ruter åbnes og 155 flyvefrekvenser øges.

Hvordan var det at prøve Avianca?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Avianca. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.