Barcelo Hotel Group

Alle anmeldelser

Barcelo Hotel Group

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Barcelo Hotel Group

Barceló Group, grundlagt i 1931 af Simón Barceló på Mallorca (Spanien), er en vertikalt integreret turismegruppe bestående af Barceló Hotel Group med mere end 250 hoteller og over 55.000 værelser i 22 lande og Ávoris rejsedivision med flere mere end 700 rejsebureauer på 4 kontinenter, adskillige rejsearrangører og receptionstjenester og endda et flyselskab. Ved udgangen af ​​2018 havde koncernen, der beskæftiger 33.378 personer, en omsætning på 4.383,4 millioner euro og EBITDA på 348 millioner euro.

Siden 1989 har virksomheden kanaliseret sit sociale engagement gennem Barceló Foundation, som deltager i sundhed, uddannelse, økonomisk udvikling og kulturelle projekter i underudviklede lande.

Hotel Division
Barceló Hotel Group er hotelafdelingen i Barceló Group. I øjeblikket har koncernen mere end 250 fire- og femstjernede by- og resorthoteller med over 55.000 værelser fordelt på 22 lande. Mærkearkitekturen er sammensat af 4 insignier: Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts, Barceló Hotels & Resorts, Occidental Hotels & Resorts og Allegro Hotels. Det er den næststørste kæde i Spanien og den 31. største internationalt.

Hvad er Barcelós altomfattende program?
Hos Barceló tilbyder vi dig en eksklusiv pakke med alt inklusive, hvor du ikke behøver at bekymre dig om andet end at slappe af og hygge dig. Morgenmad, frokost, middag og snacks inkluderet i prisen, cocktails og sodavand i den åbne bar, sport, aktiviteter og underholdning uden ekstra omkostninger... Og en endeløs række af yderligere fordele. Opdag listen over tjenester inkluderet i dit specifikke program for hvert af vores resorts og deres hoteller Barceló All Inclusive.

Barcelo.com tilbyder dig et bookingskærm, hvor du kan vælge hotellet, datoerne og antallet af værelser med den ønskede belægning. Når du har indtastet disse oplysninger, kan du få adgang til den bedste pris, der er tilgængelig online. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, hjælper deres kundeservice dig gerne.

Hvordan kan jeg bestille en grupperejse?
Hvis din(e) booking(er) ikke overstiger 10 værelser, giver Barcelo dig en bookingvælger, hvor du kan vælge hotel, datoer og antal værelser med den ønskede belægning. Når du har indtastet disse oplysninger, vil vi tilbyde dig den bedste pris tilgængelig online.

Hvis du ønsker at reservere mere end 10 værelser til samme datoer (og ikke kræver mødelokalet), vil din reservation blive betragtet som en gruppebooking. I dette tilfælde bedes du kontakte vores kundeservice callcenter, som vil kontakte hotellet for at tilbyde dig den bedste pris og behandle din reservation i henhold til vores eksklusive gruppereservationspolitik.

Rejseafdeling
Ávoris er rejse-, fritids- og ferieafdelingen i Barceló Group. Ávoris er ikke kun en gruppe bestående af turistvirksomheder, men en vertikalt integreret turismevirksomhed med specialiserede mærker, der tilbyder rejsende en unik oplevelse, der passer til deres smag.

Velkommen
Hovedformålet med denne institution er at gennemføre projekter, der bidrager til at forbedre samfundet som helhed, med fokus på programmer inden for områderne sundhed, uddannelse, økonomisk udvikling og boliger. For et overblik over dette humanitære og sociale arbejde, se denne video. Derudover udfører Barceló Foundation nogle kunstneriske og kulturelle aktiviteter på Mallorca, hvor institutionens hovedkvarter ligger.

Barcelo Hotel Group vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.