Book VIP

Alle anmeldelser

Book VIP

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
Robert P.
Vi vendte tilbage i sidste uge fra 7 dages rejse i Namibia. Denne tur var perfekt. Vi rejste nordpå til Etosha, vestpå til Swakop og sydpå til Sossusvlei & Deadvlei. I kun 7 dage føler vi virke...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed rejse

  Vi vendte tilbage i sidste uge fra 7 dages rejse i Namibia. Denne tur var perfekt. Vi rejste nordpå til Etosha, vestpå til Swakop og sydpå til Sossusvlei & Deadvlei. I kun 7 dage føler vi virkelig, at vi fik en smagsprøve på dette fantastiske land.

  Vi reserverede turen gennem Book Vip med Chris. På grund af COVID-pandemien var vi nødt til at ombooke vores tur til Namibia fra 2020 til 2021. Chris var fantastisk gennem de mange måneder med spørgsmål og justeringer for at gøre denne rejse til en realitet. Hans svar på de mange spørgsmål var altid usædvanligt rettidige og detaljerede. Han nåede endda ud proaktivt under vores rejser for at sikre, at vi havde alt, hvad vi havde brug for, og hvis der var noget, han kunne gøre for at lette.

  Vi kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse.


Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Book VIP

Idet verden er blevet langt mere digitaliseret og globaliseret, kan man nu købe ting som ferier og rejser fra alle verdens hjørner og gennem en lang række forskellige udbydere. Det er vigtigt at huske, at mange udbydere har tilbud indeholdende forskellige besparelser og destinationer, men samtidig også forskellige krav og obligatoriske aspekter i forbindelse med køb gennem dem. Derfor er det altid en god ide at læse kundeanmeldelser igennem fra andre rejsende, så man kan være sikker på, at den pågældende udbyder lever op til de behov og kriterier man selv har.

Om Book Vip
For ti år siden startede det oprindelige ledelsesteam virksomheden Book Vip, som de byggede op omkring et ønske om at ændre rejsemulighederne for forbrugere verden over, der søgte luksusrejser til overkommelige priser. Dette koblede de sammen med et behov fra 5-stjernede feriesteder og krydstogtskibe, der ønskede en stabil indtjening, som de kunne sikre gennem potentielle kunder, der allerede havde vist interesse for deres destinationer og services. Disse to elementer blev koblet sammen i Book Vip, som i dag er et online-rejsebookingwebsted.
Virksomheden har i dag hovedkontor i USA, på adressen 200 S Biscayne Blvd., Suite 2790 Miami, FL 33131.

Produkter og Services hos Book Vip
Bookvip.com er en online udbyder af ferierejser og licenseret sælger af rejser, der tager kunder fra hele verden til deres samarbejdspartneres feriesteder, destinationer og krydstogsskibe. Virksomheden har en anderledes tilgang til salg af deres ferierejser end mange konkurrenter på markedet: Hos Book Vip køber man ikke sin rejse til detailpris. Da virksomheden har direkte aftaler med deres samarbejdspartnere, der ejer og driver feriestederne, så er de i stand til at tilbyde engrospriser direkte til kunder, der bestiller hos dem. Det er dog vigtigt at påpege, at man som kunde skal deltage i et specifikt arrangement, til gengæld for at modtage de reducerede priser. Som kunde hos Book Vip accepterer man dermed at man er forpligtet til at deltage i en præsentation af et feriested, der viser alle faciliteterne og fordelene ved det feriested, som de besøger. 
Man modtager en bekræftelse pr. e-mail, som er gældende for det udvalgte feriested, som man har betalt for et ophold hos. Denne e-mail bekræfter købet af en ferierejse og indeholder oplysninger omkring det valgte feriested, herunder flere detaljer omkring deres reservationsafdeling, således at man kan tage kontakt og de kan hjælpe med at reservere de ønskede overnatningsdatoer. Derudover kan deres kundeservice hjælpe med eventuelle ubesvarede spørgsmål omkring opholdet på feriestedet. Det valgte feriested vil derefter planlægge et tidspunkt, hvor man kan deltage i den obligatoriske præsentation, hvor man bliver oplyst omkring alle feriestedets faciliteter og fordele. Denne præsentation vil ligge indenfor tidsrammen, hvor man besøger feriestedet.
Man er ikke forpligtet til at købe noget i forbindelse med præsentationen, men man skal deltage i en præsentation der normalt er 60-120 minutter af varighed.

Komplimenter, Klager og Tips til Book Vip
Har du booket et ophold gennem Book Vip? Deltog du i deres salgspræsentationog endte du med at investere i en ferielejlighed? Eller måske du blot deltog i præsentationen og derefter slappede af resten af ferien? Hvad end udfaldet af ferien var, så vil vi sætte stor pris på at høre nærmere omkring de erfaringer du har gjort dig med Book Vip, gennem en skriftlig kundeanmeldelse her på siden.