CheapOair

Alle anmeldelser

CheapOair

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

CheapOair

Siden 2005 har CheapOair hjulpet budgetbevidsterejsende med at udforske kloden på et budget. Takket være deres moderselskab, Fareportal, har de adgang til noget af den mest innovative og intuitiveteknologi, rejsebranchen har at tilbyde. Uanset om du booker lige her på vores hjemmeside eller gennem deres app, er én ting sikkert – CheapOair kan hjælpe dig med at spare stort på din næste rejse.

Sikker shopping garanti
CheapOair værdsætter din tillid. De bestræber os på at tage rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger i deres virksomhed. Desværre kan intet dataoverførsel eller lagringssystem være 100 % sikkert. Hvis du har grund til at tro, at din interaktion med dem ikke længere er sikker (f.eks. hvis du føler, at sikkerheden på din konto er blevet kompromitteret), bedes du straks underrette kundeservice på 1-646-738-4820 eller feedback@CheapOair.com, så de kan få mulighed for at løse dine bekymringer.

Priser, skatter/gebyrer og betaling:
CheapOair's samlede priser inkluderer alle skatter og afgifter for flybilletter, hotel, billeje og aktiviteter inkluderet i din reservation, medmindre andet er angivet i din billetinformations-e-mail eller i disse vilkår og betingelser. Der kan være yderligere brændstoftillæg, sikkerhed, bagage, sædereservation, hotelgebyrer og andre relevante servicegebyrer pålagt af den relevante rejseudbyder på tidspunktet for check-in. Du er eneansvarlig for sådanne yderligere gebyrer, der pålægges rejseudbyderen. Hvis du har spørgsmål vedrørende disse gebyrer, bedes du kontakte den relevante rejseudbyder direkte.

De angivne priser for serviceelementerne inkluderer ikke ansvarsforsikring, kaskoforsikring, ulykkesforsikring, beskyttelse af personlige ejendele, returgebyrer, benzin, barnestole, tagbøjler og tilfældige gebyrer på hotellet (telefon, film, energitillæg og eventuelle skattestigninger). Alle disse gebyrer skal betales ved afhentning af lejebilen og/eller ved hotellets check-in skranke.

De angivne priser inkluderer heller ikke yderligere luftbrændstoftillæg eller andre tillæg, der fra tid til anden kan opkræves af den relevante rejsearrangør eller myndigheder, som alle skal betales af dig.

Betaling skal ske fuldt ud med et gyldigt kredit- eller betalingskort på reservationstidspunktet. CheapOair accepterer alle større kredit- eller debetkort med en verificerbar faktureringsadresse.

Du giver hermed CheapOair og dets udpegede personer tilladelse til at debitere det kredit- eller betalingskort, du angiver, for det samlede beløb for din reservation.

Internationale passagere
Passagerer, der påbegynder en rejse, der omfatter en endelig destination eller mellemlanding i et andet land end afgangslandet, gøres opmærksom på, at bestemmelserne i traktaterne kendt som Montreal-konventionen og Warszawa-konventionen kan gælde for hele deres rejse, inklusiv den del, der er helt inden for afgangslandet og bestemmelseslandet. I de fleste tilfælde regulerer og begrænser konventionerne transportørers ansvar over for passagerer for dødsfald eller personskade. Yderligere beskyttelse kan normalt opnås ved at købe en forsikring hos et privat firma. En sådan forsikring påvirker ikke begrænsningen af luftfartsselskabets ansvar i henhold til Montreal-konventionen eller Warszawa-konventionen. For mere information, kontakt venligst dit flyselskab eller forsikringsselskabs repræsentant.

Tak fordi du læste om CheapOair
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad CheapOair kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.