Cruise Direct

Alle anmeldelser

Cruise Direct

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Cruise Direct

Hvad er din idé om en perfekt ferie? Landskaber uden sidestykke? Eksotiske, fjerntliggende lande? Måske vil du have lidt afslapning på en dagspa. Eller måske et par cocktails på en altan, mens du nyder det romantiske lys fra den nedgående sol. Uanset hvad du har lyst til, kan et krydstogt gøre din drøm til virkelighed. Når du tager på krydstogt, behøver du ikke bekymre dig om at foretage hotelreservationer eller finde den rigtige restaurant. Nutidens krydstogtskibe tilbyder alt, hvad du kan håbe på i en ferie med alt inklusive.

Cruise Direct er et førende online krydstogtselskab, der tilbyder kunderne bedre tilbud end noget andet krydstogtwebsted, hvilket giver dem adgang til gode tilbud på krydstogter. De tilbyder specielle priser og besparelser på krydstogtreservationer med nogle af verdens mest populære krydstogtrederier, og er så sikre på deres krydstogtpakker, at hvert eneste tilbud er bakket op af en prisgaranti. 

Siden 2001 har de hjulpet vores kunder med at finde de perfekte krydstogtpakker og booke drømmeferier til gode priser. Cruise Direct er et krydstogtsøge- og bookingwebsted, der hjælper dig med at undersøge alle krydstogtmuligheder for at finde et krydstogt, der lever op til dine forventninger. Når du har fundet det perfekte krydstogt, kan du bruge deres topmoderne bookingsystem til at foretage din reservation. VDei er den bedste hjemmeside til at booke et krydstogt, fordi de er drevet af vores passion for krydstogt. Book et krydstogt i dag og nyd en spændende tur rundt i verden med os!

Hos Cruise Direct ved de, at planlægning af en ferie ikke skal være en opgave, det skal være sjovt! Ved at bruge den nyeste teknologi, såsom live priser og tilgængelighed, har de gjort det så nemt som 1-2-3 at researche, arrangere og booke online - uden besvær.

Cruise Direct's filosofi er, at din ferie starter i det øjeblik, du besøger deres hjemmeside. Derfor har de forsynet deres kunder med rigt, inspirerende indhold for at hjælpe dem med at træffe informerede beslutninger. De samarbejder også med de bedste leverandører i branchen for at sikre, at du altid får den bedste pris på dit krydstogt. Faktisk er de så sikre på, at du ikke vil finde en bedre pris, de garanterer det endda! Når det er tid til at reservere den kabine, du ønsker, til den pris, du ønsker, gør deres booking-motor processen hurtig og nem. Men på trods af alle de muligheder, deres hjemmeside tilbyder, ved de, at du nogle gange har brug for en hjælpende hånd. Deres erfarne supportteam og salgspersonale er altid kun et telefonopkald væk for at hjælpe dig på enhver måde, de kan.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Cruise Direct
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.