DFDS

Alle anmeldelser

DFDS

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frederik J.
Vi rejser regelmæssigt mellem Edinburgh og Chamonix, og DFDS har været fremragende under hele Covid, og lader os ændre vores rejseplaner nemt og effektivt uden omkostninger. Joanne i kundeservice d...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Pålidlig service

  Vi rejser regelmæssigt mellem Edinburgh og Chamonix, og DFDS har været fremragende under hele Covid, og lader os ændre vores rejseplaner nemt og effektivt uden omkostninger. Joanne i kundeservice du er en absolut stjerne, og vi takker dig offentligt. Vi plejede at flyve til Genève med et bestemt Luton-baseret flyselskab, men de er nu ganske enkelt rystende uden begreb om kundeservice. Som følge af Covid trækker en lektion, vi har lært, kun at handle med tillidsværdige pålidelige og kundecentrerede virksomheder som DFDS.

  Lige vendt tilbage. Ingen klager overhovedet. Personalet meget høfligt og hjælpsomt. Gratis morgenmad og frokost med en drink meget indbydende. Ville helt sikkert bruge dem igen.


Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

DFDS

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om bord, finde sin kahyt, nyde toldfri shopping, spisning og underholdning om bord og så en dags tid i Oslo som turist. Samtidig går turismen den anden vej, for det er nordmændenes mulighed for at komme en tur den anden vej. Hos DFDS findes der dog mange andre ruter, og shipping er også en del af den store virksomhed.

Om DFDS
Mange har på et eller andet tidspunkt været med DFDS. Det er sejlturen, stemningen, maden og underholdingen, der gør det til mere end bare en færge. Det er lækre restauranter med alt godt fra havet, det at sidde i baren og hygge, drikke kaffe på en café, tage på tur for at høre en koncert, se indsejlningen i Oslofjorden og turen i den toldfri. Alle ture er med til at give unikke oplevelser for store som små, og der sker altid noget ombord. De fleste tager den korte tur med en dag i Oslo, men det er også muligt at tage bilen med og køre videre selv, eller at bruge deres services for at komme på skiferie, så der ikke skal en omvej gennem Sverige til.

Services hos DFDS
Hold en fest om bord, eller nyd de fester, DFDS selv står for. Der er særlige afgange, hvor der er koncerter om bord, du kan holde nytår ombord, konferencer eller firmaferier. Det er reelt kun fantasien, der sætter grænser for det, du kan opleve om bord. Maden kan du planlægge hjemmefra, for der er mulighed for buffet eller restaurant, og du vælger også selv tidspunktet. Du vælger også helt selv, om det skal være en lille, indvendig kahyt, eller om det skal være luksus med egen altan og udsigt. Der er nemlig plads til alle typer af rejsende her.

Kundeservice og klager
Når så mange skal rejse samtidig og være sammen på en stor færge, så skal meget gå op i en højere enhed, så alle får en god oplevelse. Det ved de hos DFDS, så det er altid muligt at få fat på personale ombords, hvis der er et problem, der skal løses. På samme måde kan du planlægge det hele hjemmera, og herfra kan du også få styr alt det praktiske. Også her kan du kontakte deres kundeservice og få planlagt din ferie fra starten af, eller du kan vælge at skræddersy den perfekte tur gennem deres hjemmeside, hvor du kan vælge alt fra kahyt til afrejsedato i ro og mag.

Anmeldelse af DFDS
Har du været på tur til det norske, og vil du gerne dele din oplevelse, så gør det her på siden, så andre kan få glæde af din anbefaling eller din kritik. På den måde kan andre finde ud af, om problemerne løses godt, om turen er det værd, om maden er god, om kahytten var som forventet og så meget andet, der kan deles med kommende rejsende derude.