Ferieklar: Derfor skal du vælge all-inclusive

Ferieklar: Derfor skal du vælge all-inclusive
Rejser & Oplevelser

Der er ingen, som kan bebrejde dig, hvis du trænger til en afslappende ferie under sydens sol. Og når nu det skal være afslappende, så kan du jo lige så godt lade en professionel rejsebureau tage sig af planlægningen. Her ser vi lidt nærmere på fordelene ved at vælge all-inclusive, når du skal på ferie, og giver dig tricks til at undgå en dårlig kundeoplevelse, når du vælger rejseselskab.

Sydfrankrig. Garda-søen. Mallorca. I hvert fald noget med sommer og sol, afslapning på stranden og måske en kølig drink i hånden. En ferie under sydens solstråler er sund for krop og sjæl, og det gælder naturligvis om at gøre den så afslappende som muligt. Måske skal din næste ferie være all-inclusive?

Tror man hjemmesiden Dit Aalborg, så vil seks gange så mange danskere på all inclusive-ferie end før coronapandemien. Og der er rift om de rejsetørstige danskere, som er på jagt efter billige charterferier med fly og hotel. Når du bestiller all-inclusive overlader du planlægningen af din ferie til professionelle, og det har en række fordele, både når det kommer til økonomien og kvaliteten af din ferie. Rejseselskaberne arrangerer all-inclusive for alle feriegrupper, både med og uden børn. Vi ridser fordelene ved all-inclusive op og hjælper dig til, hvordan du undgår en dårlig oplevelse, når du vælger rejseselskab.

Undgå at stresse på ferien

Der er ikke noget, som kan ødelægge en ferie, er stress. Hvordan finder vi fra lufthavnen til hotellet? Hvordan får vi aftensmad den første aften? Risikerer vi at gå langt over budget på vores ferie? En af de store fordele ved at vælge all-inclusive er, at du kan læne dig helt tilbage og lade andre om at arrangere din ferie. Det eneste du skal sørge for er at troppe op i lufthavnen med pas og pakket kuffert, og derfra kan du trygt lægge ansvaret for din afslapning i hænderne på din rejsearrangør. Samtidig har du også altid én person, som du kan gå til med dine spørgsmål under rejsen, så du skal anstrenge dig så lidt som muligt.

Nemmere og billigere

Det er ikke kun nemmere at rejse all-inclusive, det kan også blive en hel del billigere. Rejseselskaberne har nemlig den fordel, når de sammensætter pakkerejser og all-inclusive-tilbud, at de kender destinationen godt og ofte kan få en billigere pris hos flyselskaber og hoteller. Simpelthen fordi de kan stille med flere feriegæster og dermed garantere en stor flok kunder til dem. Det er lidt sværere at forhandle om priser, når du bare rejser alene eller med familien.

Samtidig er det ikke altid til at gennemskue, hvordan man kommer fra A til B i et land, du måske slet ikke kender endnu. Vælger du en all-inclusive-løsning, slipper du som regel også for at bryde dit hoved med rejseplanen til og fra lufthavnen på din destination. Transfer er der nemlig i de fleste tilfælde sørget for på forhånd, så du behøver altså ikke at sætte dig ind i, hvordan bus og tog fungerer på din feriedestination.

Undgå de dårlige restauranter

De fleste af os har nok prøvet at spise middag på en restaurant, som ikke lever op til forventningerne. Det værste er næsten, at selv hvis man er blevet lokket i en skuffende turistfælde, så skal man stadig hose op, når regningen falder. Her er det igen praktisk at have et rejseselskab i ryggen. Når rejseselskaberne planlægger deres tilbud, er det også på baggrund af erfaring. De ved præcis, hvor man får den bedste restaurantoplevelse på feriedestinationen, så du kan helt trygt sætte dig til rette, når maven begynder at rumle.

Hvordan vælger jeg rejseselskab, når jeg skal på all-inclusive?

Mangler du inspiration til, hvor ferien skal gå hen? Så tjek TV 2’s guide til de mest populære rejsemål her. Når du så skal til at booke billet, så findes der et hav af udbydere af all-inclusive-ferier, det er ét stort tag-selv-bord. Her i landet kan du for eksempel bestille rejser gennem selskaber som Sunweb og TripX, men husk altid at gøre en grundig research.

Der er nogle ting, som man du skal være opmærksom på, når du skal vælge det rejseselskab, som skal give dig din næste ferieoplevelse. En tommelfingerregel er, at du skal tjekke brugeranmeldelser af selskabet, inden du indgår en aftale. Her på DanskeAnmeldelser har vi samlet en database over udbyder af sol og all inclusive og dertilhørende brugeranmeldelser. Læs dem grundigt, hold særligt øje med de negative anmeldelser og vær kritisk, inden du poster penge i et rejsetilbud.

Rigtig god ferie. Du fortjener det.

Mere Rejser & Oplevelser