FlyDubai

Alle anmeldelser

FlyDubai

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

FlyDubai

Da FlyDubai startede driften i 2009, var deres mål at få flere mennesker til flere steder, oftere. I dag flyver de til mere end 90 destinationer og fortsætter med at tilføje nye byer til deres netværk, efterhånden som de vokser. Mere end 70 millioner passagerer har valgt FlyDubai. Dette gør dem til det næststørste flyselskab, der opererer fra Dubai International målt i antal passagerer.

Flyselskabet
Med visionen og støtten fra Dubais regering, har de åbnet muligheder for rejser, turisme og handel og forbedret forbindelse ved at forbedre tilgængeligheden til og fra Dubai. Siden 2008 har de bestilt 3 fly og på Dubai Airshow 2017 afgav de den største ordre på et enkeltgangsfly i regionen. I løbet af det næste årti vil deres flåde vokse med op til 236 Boeing 737-fly.

Det er teamet hos flydubai, deres familie, der gør FlyDubai virksomhed til, hvad det er i dag, og de vil fortsætte med at investere i deres største aktiv nemlig deres kunder, for at sikre, at de forbliver succesfulde. FlyDubai beskæftiger i øjeblikket mere end 4.000 medarbejdere fra 128 lande, og deres teams mangfoldighed er en sand afspejling af den kosmopolitiske by Dubai. FlyDubai fortsætter med at tiltrække nogle af de bedste talenter i branchen, uanset om det er på jorden, i luften eller bag kulisserne, fortsætter deres folk med at forme vores succeshistorie.

Med stigende efterspørgsel og et stadigt voksende rutenetværk, har FlyDubai tilføjet en række nye destinationer til sit rutenetværk. Efter at have allerede åbnet ruter i Afrika, Europa, Centralasien, Golfens Samarbejdsråd, Mellemøsten, det indiske subkontinent og Sydøstasien, søger de ikke kun at udvide deres netværk yderligere, men også at gøre rejsen så effektiv som muligt, med flere regulære flyvninger, flere direkte forbindelser og mere komfortable muligheder under flyvningen.

Tag et kig på nogle af de steder, de flyver til i deres rutenetværk, og opdag, hvordan de åbner en verden af ​​muligheder for dig for at skabe forbindelser inden for handel, turisme og rejser.

FlyDubai åbner verden op
Flydubai Business Class tilbyder en mere afslappet og personlig flyveoplevelse. På jorden vil du drage fordel af hurtigere check-in og prioriterede jordtjenester, herunder en dedikeret indtjekningsskranke, gate og busservice. Du kan også slappe af i deres Business Lounge i Dubai International Terminal 2 før din rejse, og hvis dit fly afgår fra Terminal 3 i Emirates Business Class Lounge, og du vil have adgang til lufthavnslounger på tværs af de fleste af deres netværk.

Om bord vil du nyde personlig, professionel og venlig service fra et besætningsmedlem, dedikeret til Business Class-kabinen. For flyvninger længere end 90 minutter, vælg et lækkert måltid fra en internationalt inspireret menu. Ved kortere flyvninger serveres lettere kolde måltider.

Næste generation af Boeing 737-800
FlyDubai's Business Class sæder tilbyder enestående komfort og luksuriøs rummelighed. De er trimmet i blødt italiensk læder og har indbygget lændestøtte, en generøs tilbagelænet stilling og forlængelige benstøtter. Den perfekte mulighed for at slappe af.

På Economy Class kan du forvente en overkommelig og afslappende rejse med en række spisemuligheder ombord på flyvningen. Hvis du rejser på en Value- eller Flex-pris, kan du nyde et gratis måltid ombord. Hvis du rejser på en Lite billetpris, kan du forudbestille et måltid før dit fly. Du kan også købe et bredt udvalg af snacks og drikkevarer på alle vores flyvninger.

FlyDubai's sæder er innovativt designet til at optimere benpladsen og maksimere komforten. Den forstørrede overliggende baggageplads og stemningsbelysningssystemet skaber en atmosfære, hvor du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde din flyvetur.

Har du også haft æren af FlyDubai? SÅ del gerne din erfaring :)