FoundersCard

Alle anmeldelser

FoundersCard

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

FoundersCard

I 1997 startede FoundersCard's grundlægger Eric Kuhn VarsityBooks, en tidlig internetvirksomhed, og gennemgik de op- og nedture, som enhver iværksætter oplever på deres egen måde.

Efter at have rejst mere end 40 millioner dollars i risikovillig kapital, ansat mere end 200 medarbejdere og gået på børs, styrtede markedet ned, og inden for måneder blev virksomheden afnoteret. Men Eric nægtede at give op. Han ændrede forretningsmodellen fuldstændig, genopbyggede virksomheden og blev gennoteret på NASDAQ.

Igennem denne oplevelse forekom det uretfærdigt for Eric, at toplederne i store virksomheder og investeringsbanker nød utrolig adgang og privilegier og ikke iværksættere. Han mente, at iværksættere, de sande værdiskabere, burde være de mest fortjente til disse fordele. Men tidligere blev iværksættere betragtet som kunder og havde ikke meget købekraft som individer.

Og så blev en idé født. I 2009 satte Eric sig for at skabe et fællesskab i verdensklasse omkring netværk og fordele specifikt for iværksættere.

I dag er FoundersCard vokset til over 70.000 iværksættere rundt om i verden og partnere med toprejse-, forretnings- og livsstilsmærker for at give værdifulde fordele til sine medlemmer.
FoundersCard er et fællesskab med over 70.000 medlemmer, der består af verdens mest succesrige og indflydelsesrige iværksættere, innovatører og virksomhedsejere.

Deres medlemmer er grundlæggere og administrerende direktører for nutidens mest innovative virksomheder og morgendagens mest lovende ventures. Medlemmer har adgang til hyppige netværksbegivenheder, der kun er invitationer, og eksklusivefordele fra førende rejse-, livsstils- og forretningsmærker.

Medlemskab
Dit medlemskab begynder den dag, din ansøgning er godkendt, og du har øjeblikkelig adgang til fordele fra det tidspunkt og frem.

FoundersCard er et medlemsfællesskab, ikke et kreditkort. Med dit medlemskab har du adgang til en portefølje på over 500 fordele, som du kan få adgang til via vores hjemmeside.

FoundersCard-medlemskab er tilgængeligt over hele verden. Der kan være nogle begrænsninger for mærker, der er opført på individuelle fordelssider, men vi gør vores bedste for at vælge fordele, som alle medlemmer kan nyde godt af.

Fordelene
På grund af de eksklusive fordele, har de forhandlet med deres fordelspartnere, kan vi kun vise den detaljerede liste med over 500 fordele til dem, der er inviteret til fællesskabet. Ved at udfylde anmodningsformularen ovenfor får du adgang til den fulde liste over medlemsfordele.

For hver fordel, de tilbyder vores medlemmer, er der en dedikeret landingsside på FoundersCard-webstedet med enkle instruktioner om, hvordan du drager fordel af hvert tilbud. Fordelene krediteres ikke automatisk på din konto. Så du skal indløse fordelen for at kunne bruge tilbuddet.

FoundersCard vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.