Go City

Alle anmeldelser

Go City

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Disneyland Paris

Disneyland Paris

0 anmeldelser

Disneyland Paris, der hvor eventyret starter. der er mange, som er vokset op med at se, læse og lege med det legetøj, som er disneykon...

Logo Viator

Viator

0 anmeldelser

På globalt plan er oplevelsesindustrien en af de største brancher og rejsende verden over bruger milliarder af kroner på dr&osla...

Logo Myholidays

Myholidays

0 anmeldelser

Langt de fleste mennesker bruger meget tid og energi på at planlægge ferier og rejser. Der er derfor en lang række forskellige se...

Logo Brussels Airlines

Brussels Airlines

0 anmeldelser

Skal du også snart oppe og flyve, men ved ikke helt hvilket flyveselskab du skal vælge? I denne anmeldelse handler det om Brussels Airl...

Go City

Go City ændrer måden, du ser og oplever verdens smukkeste destinationer på. Med deres sightseeingpas vil du besøge attraktioner, der er på din bucket list, nyde topture og opdage mange skjulte perler - alt sammen håndplukket af vores lokale eksperter.

Derudover kan du sige farvel til adskillige entrepriser og papirbilletter. Hos os er der én pris, ét kort og alt, hvad du har brug for lige på din telefon.

Go City gør det nemt at gå på opdagelse
Lad papirbilletter og faste rejseplaner være fortid. De tilbyder de bedste seværdigheder i byen, utrolige besparelser og friheden til at tilpasse alt efter din smag. Nyd ubesværet sightseeing, mens du sparer penge - den ultimative win-win.

De tilbyder ikke kun de typiske sightseeing-bucket-lister selvom de har masser af dem!

Der er noget for enhver smag på deres pas. Betagende trylleshow, finurlige museer, actionfyldte eventyr som jetski og ziplining - alt sammen håndplukket af deres lokaleeksperter. Deres teams er placeret i byer på tværs af Europa, USA og Asien, så vi har ekspertise på jorden og lokal viden. Og de har pas til over 30 destinationer, og det tæller. Fra store metropoler som London og New York til oaser ved havet som Sydney og Oahu.

Go City er en gammel hånd
De har lavet pas, siden gelésandaler og bøttehatte var i højsædet (det var 1999!). De startede Go City med kun ét pas i vores portefølje og er nu på 30 og vokser hurtigt.

90-dages aflysning
Go City tilbyder nu refusion for ubrugte kort op til 90 dage efter køb. De ved, at fleksibilitet i planlægningen af ​​en rejse er vigtigere i dag end nogensinde før. Mens deres tidligere 30-dages annulleringsperiode var en branchestandard, har de lyttet til vores pasholdere og ønsker at give dig mere ro i sindet i en verden efter COVID-19, så du kan planlægge din rejse endnu bedre. Derfor har de introduceret en helt ny afbestillingspolitik:

For alle kunder, der køber kort den 1. september 2020 eller senere, kan du nu modtage refusion for ubrugte kort op til 90 dage efter købet, som beskrevet i vores vilkår og betingelser. Hvis din ansøgning falder uden for denne 90-dages periode, vil du ikke være berettiget til refusion, men vil kunne bruge dit pas i to år.

For køb foretaget før 1. september 2020 vil du stadig være berettiget til en fuld refusion inden for 30 dage efter købet.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en refusion for kort, der ikke er blevet aktiveret, bedes du sende en e-mail til deres kundeserviceteam og inkludere dit ordrenummer for at få pengene tilbage.

Bemærk venligst: Aktiverede pas kan ikke refunderes. At besøge en attraktion aktiverer dit pas.

Lav dit eget pas
Hvis du har en meget succesfuld eller økonomisk sikker pasmodel og har brug for hjælp til at køre den, kan du bruge deres platform og marketingekspertise til at skabe brugerdefinerede bypas. Deres internt udviklede platform giver dig dokumenteret operationel effektivitet, skalerbarhed og indsigt.

Tak fordi du læste om Go City
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Go City kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.