Hostelworld

Alle anmeldelser

Hostelworld

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Hostelworld

Hostelworld er en global OTA med fokus på hostelmarkedet, der inspirerer eventyrlystne mennesker til at opleve nye steder, møde nye mennesker og vende tilbage med ekstraordinære historier. Deres kunder er ikke almindelige rejsende; de er drevet af behovet for unikke oplevelser, sociale forbindelser og ærefrygtindgydende eventyr. Hvert år hjælper de millioner af hostelrejsende med at skabe varige minder ved at muliggøre ægte rejseoplevelser.

Med over 20 års erfaring og mere end 13 millioner anmeldelser for mere end 17.000 hostels i 179 lande, er vores brand det førende online-hub for sociale rejser. Deres hjemmeside er tilgængelig på 19 forskellige sprog, og deres mobilapp er tilgængelig på 13 sprog. I løbet af de sidste 20 år har vi opbygget vores brancheekspertise ved at arbejde med hostels rundt om i verden, hvilket gør dem i stand til at administrere og distribuere deres beholdning til vores meget engagerede og værdifulde globale kundebase.

I 2020 blev de underskriver af Global Tourism Plastics Initiative (GTPI), ledet af FN's miljøprogram og World Tourism Organisation (UNWTO) i partnerskab med Ellen McArthur Foundation. Vi bruger vores position i hostelbranchen til at forene vores hostelpartnere for at tackle årsagerne til plastikforurening og skabe en bedre verden.

Hostelworld har hovedkontor i Dublin og globale kontorer i London, Shanghai, Sydney og Porto.

Er Hostelworld pålidelig?
Ja, Hostelworld er pålidelig og velrenommeret, og det er sikkert at booke via denne platform. Faktisk er det en af ​​de mest populære hjemmesider for backpackere!

De har en sikker betalingsgateway, så du ikke behøver at bekymre dig om dine kreditkortoplysninger og sikkerheden ved dine reservationer.

På trods af hjemmesidens store publikum, har den et godt system til at undgå overbooking og andre almindelige bookingproblemer.

Hvordan bruger man hostelworld?
Hostelworld er en ret ligetil platform. Du skal indtaste din destination og rejsedatoer for at få en omfattende liste over hostels. Du kan filtrere dem efter priser og anmeldelser fra andre Hostelworld-brugere. Deres tip til booking af de bedst bedømte hostels: vær opmærksom på antallet af brugeranmeldelser. Det kan ske, at et hostel får gode anmeldelser, men kun fra en håndfuld brugere. Det er bedst også at læse andre brugeres anmeldelser for at finde ud af, hvilket hostel virkelig opfylder dine behov.

Det bedste tip er at tjekke deres håndplukkede guider til de bedste hostels i hver by.

Hostelworld tager de 3 bedste vandrerhjem og sammenligner dem for hver type rejsende.

Leder du efter de billigste hostels? Hvis du baserer din reservation på pris, anbefaler vi at tage et kig på hostellets side for at tjekke den fulde prisliste.

Hostelworld viser normalt den billigste tilgængelige pris, og det er muligt, at dette tilbud ikke opfylder dine behov.

Når du går til siden på det hostel, du har valgt, kan du ikke kun tjekke den samlede vurdering, men også vurderingerne i hver kategori (karakter, sikkerhed, beliggenhed, personale, atmosfære og renlighed). På den måde kan du få et bedre overblik, inden du endelig bestiller værelse eller seng på vandrerhjemmets sovesal.

For flere detaljer, se deres gode guide til at forstå europæiske vandrerhjem.

Selvom alle de nødvendige detaljer såsom faciliteter, faciliteter og gratis tilbud er angivet der, var der nogle tilfælde, hvor oplysningerne afveg fra det, der var tilgængeligt.

Hvorfor Hostelworld?
Vandrerhjemmet selv kan tilføje deres faciliteter. For eksempel, hvis de ikke længere tilbyder morgenmad, men ikke har opdateret disse oplysninger, så er det forkerte, forældede oplysninger.

Så de anbefaler, at du ikke kun læser anmeldelserne, men også laver yderligere undersøgelser om det hostel efter eget valg, før du går igennem bookingprocessen.

Godt at vide: Her hos Hostelgeeks forsøger vi også at holde alting opdateret. Vandrerhjem sender os deres opdateringer, men selvfølgelig har vi et par gange opdaget forældede oplysninger om småting som inkluderet morgenmad og afhentning i lufthavnen.

Hostelworld vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.